Seçme hakkımız varken "bana EVET demeyen teröristtir"
diyebilen kişi kazara seçilirse neler yapar?
Seçme hakkımız varken "bana EVET demeyen teröristtir"
diyebilen kişi kazara seçilirse neler yapar?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
HAYIR diyenler terörist olacaksa niye referandum yapiyoruz ki?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
********lerle oslo da orada burada aynı yataga girerler, diyarbakırca binlerce şehidin kemiklerini sızlatırcasına megri megri türküleri söylerler ondan sonrada vatansever, milliyetçi olurlar. yerim sizin tatlısu milliyetçiliğinizi ben ulan, dansöz asena sizin kadar kıvırmıyor, biraz delikanlı olun adam olun adam....
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...diler-1752667/
Askerlerimizi şehit eden, devlete isyan edip asılan ingiliz uşagı şeyh saitin torunlarıda evet diyor. kör-sagırlar belki uyanır. pkk hayır diyor ha...
Ocak-Şubat ta 155.000 adet senet protesto oldu .........
17 Nisan da bu senetleri biri ödiyecek mi ?
Yer İmleri