10 üzeri alanları gene perişan edecekler gibi bugün endeksin dönüş ayak sesleri geldi
buralardan atlayanlara çok pis verecekler
endeks zaten aşırı şişmiş sanırsam bugün fişini çektiler
dönüşlerde bu mendebur en önde düşer karakteri uyuzun
bakalım ocak ayını işaret edip yolun sonuna geliyoruz diyerek gaz verenler mi vebal alıyor
yoksa 3,5 diyerek yatırımcıyı bu aşırı şişmiş endekste koruyan mı vebal alıyor
hep birlikte göreceğiz![]()
erimez kardeşim abd terör devleti en büyük hasmımız
binlerce km gelip dibimde teröristleri silahlandıran en büyük düşmanımızdır
bunu devlet büyüklerimizde görüyor ona göre önlemler alınıyordur
f16 kararı zamanlaması manidar
tamda kızıl elma havalanmışken
bunlar hak hukuk adalet demokrasi tanımaz
bunlar güçten anlar![]()
kardesim gordugum kadariyla bu topraklardaki en buyuk korkulardan birisi deprem korkusu
deprem olacak diye camdan atliyor insanlar bu korku yuzunden
abd baskani istedigi an en buyuk depremin 50 kati buyuklugunde bir yikimi parmak siklatarak basiniza yikabilir
bu yikimi 72 saat icerisinde 2-3 bin kez tekrarlayabilir
ve 6 ay icerisinde tum stoklarini yerine koyarak, kaldigi yerden devam edebilir
tabiri caizse degil ucak ucurmak, istemese kus bile kanat cirpamaz
guc budur... saygilar
Dec 07 2022 CIRCULATED
KAYNAK: https://www.supremecourt.gov/search....c/21-1450.html
Sayın Endex ; seni alıntılayarak paylaşım yaptım.Kusuruma bakma..Senin nezdinde de topiği okuyanlara demem şu ki,kesin ve net düşüncelerden kaçının..Vebal almayın,tahmin ayrı ama kesinlik bildiren cümleler ayrıdır..Bazıları halen anlamamakta ısrar ediyor... (kaç kez yazdım bende bilmiyorum).Hisse 3,5 ta olur 133,5 ta olur,bunu bilemeyiz....Fazla ısrar; değil borsa, özel hayatımızda dahi zarar verir...Fazla takıntının ise sonuçlarını okuyuculara bırakıyorum...YTD
bakalım ocak ayını işaret edip yolun sonuna geliyoruz diyerek gaz verenler mi vebal alıyor
yoksa 3,5 diyerek yatırımcıyı bu aşırı şişmiş endekste koruyan mı vebal alıyor
hep birlikte göreceğiz
YUKARIDA Kİ ALINTI,SN Pozitif Bey'e ait...
Ben hiç bir zaman bir rakamda iddia-ısrarda bulunmadım,takıntı yapmadım.Ama ben yaklaşık 3 yıl önce 4.60 TL'den ( mecbur kaldım bu patavatsızlığı yapmaya) aldığım hisselerimi bir yatırımcı olarak Rabbim hakkımda hayırlısını versin diyerek, kesinlik bildiren rakamlarım olmadan ,bir hissedar olarak kazanmayı hayalimde ve yarınlarımda hep ümid ettim, diledim.Netice de emeklerimi ortaya koydum....
Ben bu güne kadar ne gaz verdim ne de Sn.Pozitif gibi bir rakamsal hedef...Yazdıklarım da daima kaynak paylaştım.
Sn.Pozitife geçmişte Halkbankası nezdinde yaptığı paylaşımları içinde teşekkür ettim,bu hisseden karlı ayrıldığı içinde ben dahil olmak üzere Teşekkür ettim-ettik.Dün okudum Sayın Pozitif Prizma hissesinde yaklaşan seçim nedeni ile pozisyon almışsın.Rabbim ne diliyorsan gönlünce olsun....Halkbank hissesinde amacının küçük yatırımcıyı bu hisse 3,5 TL olacak diyerek belki 300 sayfa uyararak sana ne kadar hem ben hem bazı rahatsız olan hissederlar ne kadar teşekkür etsek azdır.YTD
Yer İmleri