CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türk Millet ülkeye baharın gelmesine katkı sağlayan bu iki vatanseveri asla unutmaycaktır.
![]()
Trollerde iyi cabaladi
Hilal kaplan fatih tezcan cemil barlas bunların ceteleri
Sosyal medyada iftira atan troller
Bu topicte iftiralar inanip milleti karalayanlar
Rte ye kaybettirdi
Rte nin bunlarin ipini cekmesi lazim yoksa bir daha ki secimde %30 alamaz
Bu reziller sayesinde milliyetcilerin cogu iyi parti dolayisiyla chp ye oy verdiler buyukşehirlerde
Saolun rezil troller![]()
Şimdide pelikancılar seçimlere gölge düşürme peşinde ekşide kendilerine çok güzel isimde bulunmuş petö
Her ne kadar şimdilik komik görünselerde bu dinginler vaktiyle Başbakan devirdi. Akp örgütünde ne düzeyde karşılık bulur bilmiyorum ama suyu bulandırma çabaları çok fazla bu Hilal kaplan tayfası petö nun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sultanbeyli'den sonra Esenler ilçe seçim kuruluna geldim. İlçe örgütümüz tetikte. Çuvalların emniyette olduğunu kontrol ettim. Çuvalların olduğu odalarda farklı bir giriş olanağı sağlayacak pencere ve kapı yok. Kameralarla izleniyor. Açı uygun. 3 nöbetçimiz beklemede.
Mehmet Ali Çelebi
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
@tokcem
Doğu Almanya yıkılmadan bir iki gün önce bazı devlet binalarının bacalarından kapkara dumanlar çıkıyordu...
Evrakları yakıyorlardı..
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri