Sayfa 246/299 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296 ... SonSon
Arama sonucu : 2386 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by aslanbey Yazıyı Oku
    acemşah üstad bu ay sonu 135 tl rakam verdiydi...
    Vay arkadaş yahu ....

2024 şubat sonu için 135 tl hedef fiyat vermişmiş.....Aslanbey de burada ACEMŞAH a bayağı bir sitem etmişmiş.

Aslanbey satmayıp bekliyorsan belki de 2024 şubatta gelmeyen o 135 tl hedef 3 ay sonra 2025 şubatta gelir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Hedef fiyat verene inanan varsa hala vah haline.

Herkes kendi analizini yapmali, herkes kendi beynini kullanmali.

Fiyati piyasa belirler.

Acemsah veya baska birisi degil.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Son zamanlarda yoğun iş takviminden dolayı burayı ihmal ettik. Seçimler bitti, Enflasyonun %70 ler mertebelerine dayandığı banka faizlerinin de %55 ortalamasında olduğu bir dönemde borsada yol almak bir hissede kalabilmek oldukça zor.
    Borsa hayatımın 10 yıl önce derin bir değişikliğe gittim;

Ne olursa olsun plana sadık kal! Bununda büyük zenginliklerini elde ettim. Örneğin Yataşta iken 15 temmuz darbe girişimde yhakalandım tam 1 hafta taban tabana dayandım her gün taban olacağını bilsemde ekstralarla da 1 liradan 2 liradan aldım. 12 ay sonra Yataş 41 liraydı. Sonrasında Asuzuda da benzer olaylar ve Adelde 8 liradan 800 liraya giden sabri gösterdim ki ADELde halen daha sabır göstermeye devam ediyoruz Çünkü biliyoruz ki dönüşüm henüz tamamlanmadı ve Adelin cep telefonu bilgisayar yazıcı akıllı tahta tablet de satan bir dönüşümü ve zenginlikleri sunacağını biliyoruz.

Tınaztepe Sağlık ve Turizm Holdingde de7-8 aydır yerinde saysakta Sabır göstermeye devam ediyorum çünkü büyük zenginlikleri sunacak, yerinde saymaktan hızlıca koşacak bir büyük dönüşümün başındayız. Türkiye'de milyon kişi başına 18 hastanenin ve 1000 kişiye 3 yatak düştüğü ortamda ve özellikle sağlık turizm ile sağlık cihaz ve ekipmanları sektöründe Türkiye ve Dünyada söz sahibi olabilecek Lider bir Sağlık Holding olacağını biliyoruz, bunu sadece sizler değil büyük büyük paraları olanlarda biliyor ve sabırları zorlayarak hisseleri çılgınca topluyorlar...
    Velhasıl seçimler enflasyon faizler dolar ne varsa engellere dahil, en büyük silahınız sabrınızdır! Sabırlı olanların büyük kazançlara kavuşacaklarını Tınaztepenin dünya çapında bir üniversite bir turizm bir sağlık holding olacağını hep birlikte izleyeceğiz!

Bol kazançlar dilerim!
    2024 mart sonunda çıkyor bizim ACEMŞAH .....Yoğun iş takvimi nedeniyle uzun süre yazamamış foruma

Yahu eylül ayında 2 ayda 5 kat yükselmiş TAPDİ TINAZTEPE de 50 tlde girip 75 e ralli yaparken günlük ortalama 10 yazı yazmışsın....Hisse düştükten sonra da kaybolup yoğun iş takvimi nedeniyle foruma yazı yazamamışsın .Vay beee

4.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    buforum spek adamları tarafından domine ediliyor..lokman hekimin 7 hastanesi ile 3.5 milyar tl olduğu yerde, bu yeni yetme hatanecklerin 7 milyar tl olmasının imkanı yok..dikkat li olun sevgili küçük yatırımcılar
    İşte Ahmet Rauf Bey....Helal olsun

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Hisseyi kötülemeye başladılar. Demek ki çıkışta önceki son durak buralar [emoji23]

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. FIKRA BU KADAR

ACEMŞAH VE DUDU ya selamlar
    Son düzenleme : Fenerborsa; 15-12-2024 saat: 00:11.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Hisseyi kötülemeye başladılar. Demek ki çıkışta önceki son durak buralar [emoji23]

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Haci sen kor numarasi yapiyorsun anlasilan
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    FIKRA BU KADAR

ACEMŞAH VE DUDU ya selamlar
    evet yine geldiler kötülemeye yarin biraz daha tahtadan mal alayım

Sayfa 246/299 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız