ak 6.60 tan fonlardan almisti vakti zamaninda o az az tahtayi bozmadan veriyor..
ak 6.60 tan fonlardan almisti vakti zamaninda o az az tahtayi bozmadan veriyor..
Global o kadar lotu 239 k idi sanırım kimden aldı cuma günü,, cakacaksa biye çizdii o zaman A1 olsa anlarim tarzı [emoji4]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
boyle gostere gostere aliyorlarsa..ben suphelenirim..pazartesi belli olacak..bu tahtada sert abiler var..ozellikle garanti...
Merhabalar!
Şubat ayı Capital dergisinde Sabancı yapı malzemeleri grup başkanı Burak Orhun ile ufak bir söyleşi var. Çoğunluk okumuştur yada okumak isteyenler bakabilir.
Okumayanlar için ufak bir özet geçeyim söyleşide önemli gördüğüm noktalarla alakalı.
1) Sabancı çimento grubunun alternatif yakıt kullanma oranı %14 bunu 2022 de %25 lere çıkarmayı planlıyorlar
Hedef 2050de karbon nötr olmak
Bu değişimi afyon çimentodaki biten yatırımla yavaş yavaş anlıyoruz
2) Bilinenin aksine çimento en çok konutta değil. En çok Altyapı ve üstyapı çalışmalarında kullanıldığından bahsetti.
3) Beyaz çimentoda Kuzey Amerika ve batı Afrika pazarlarına önem veriyorlar. Özellikle kuzey Amerika. Bildiğimiz üzere Amerika'da 6 kasımda 1 TRİLYON dolarlık altyapı paketi geçti
4) Amerika'nın katma değeri yüksek çimento ihracının artığından bahsetti.
Bunu TİM raporlarında da görebiliyoruz. Ocak ve özelliklede Şubat ayında ihracat kanadında sıçrama var.
Raporlara bakılmıştır
5) 4.ç bilançosunda Cimsa Sabancı Cement (CSC) zarar yazdığı görülüyor fakat ben ilerleyen zamanda bunun iyi bir şekilde düzeleceğini ümit ediyorum.
168.820.329 milyon öz kaynaklardan gelen gelirin daha artacağını düşünüyorum
Sanırım Afyon çimentodaki kardan, #afyon temettü dağıttığı zaman faydalanabileceğiz
Saygılarımla...
Son düzenleme : Uc_kirkbes; 21-03-2022 saat: 02:50.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/cim...istedi/2542318
Bu haberi önemsiyorum
Eger ki ; Çimento üretimi için kalori değeri yüksek alternatif yakıtların yakılmasına izin çıkar ise ( ki ben çıkacağını düsünüyorum) çimento enerji maliyetlerinde azalmayı çok rahat görebiliriz.
Çimento sektörüne damping etkisi yapacaktır diye umut ediyorum
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Genel kurula gidecek olan var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarın bir aksilik olmazsa oradayım geçen seneki gibi . bu sefer daha çok bireysel olarak yöneticilere eleştiriler getireceğim. bu kadar ağır bir yönetim yakışmıyor bu firmaya . iki çıkıp bir röportaj veremiyorlar data olarak elimizde bir şey yok. bu tamamen yönetimin dangalaklığı... hollanda'ya taşımışsın firmaları yeni bir oluşum olmuş çık anlat kardeşim .ne işine yarayacak nasıl faydalanacaksın nasıl bir avantajın olacak ? her ...a yok spk süreci devam cevap veremeyiz yok biz rekabet kuruluna karışamayız gibi yeni yetme cevaplar veriliyor . can sıkıcı ...
Yer İmleri