Sayfa 25/998 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 193 - 200 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Gelire göre vergi ve fatura.
    Doğalgazda gelire göre tarife dönemi başlayacak.

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/e...-cikti-1045636
    merkezi sistem ısınma nasıl olacak. Ayrıca kayıt dışı ekonomi de olanlara da avantaj sağlıyor teşvik ediyor

Bu ahali düdüklenmeyi seviyorsa, domaltanda çok olur.

Ulan boş külahın 280 tanesi 189.90 gayme tanesi 1 lira bile değil.

Hükümet fahiş fiyat arıyorsa, bu fotoğrafı ihbar kabul edip bu külahın geliş faturası maliyetine bakacak, % kaç gelir gözüküyorsa o kadar ceza geçirecek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu ahali düdüklenmeyi seviyorsa, domaltanda çok olur.

Ulan boş külahın 280 tanesi 189.90 gayme tanesi 1 lira bile değil.

Hükümet fahiş fiyat arıyorsa, bu fotoğrafı ihbar kabul edip bu külahın geliş faturası maliyetine bakacak, % kaç gelir gözüküyorsa o kadar ceza geçirecek.
    Normal bir ülkede boş külaha bu parayı isteyenlere, o külahları tek tek montelemeleri lazım.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Normal bir ülkede boş külaha bu parayı isteyenlere, o külahları tek tek montelemeleri lazım.
    Sütün 1 litresi 15 gayme 1 kg. kaymak 325 lira bunların dondurması ise 1 okkası 700 gayme, nasıl olsa ahali montelenmeyi seviyor diyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Boş külah 2 senedir var bizim orada meşhur dondurmacı da .

Dedim benimkini karton kaba koyup indirim yapar mısın demiştim adam gülmüştü halbuki ciddi idim .

6. Bir top dondurma 40 lira

karışık toplar yapıyor . Tek top çok çeşit yani

7. Sokaklarda hoş koku ve gölgelik versin diye dikilen ıhlamur ağaçlarına her yıl geleneksenelleşen halk tarafından testere ile dalları biçme etkinlikleri de bu sene sona erdi

Yine ağaçlara tecavüz edilmiş oldu üç kuruş ıhlamur için doğa katlediliyor yerel yönetim uyuyor

8. Hayatı pahalı yaşamayı seviyor Aziz Necip Türk Milleti. Bizim buralarda dondurma 300. 10 üzerinden 7 lik kalite bakımından. 1 kilo dondurmanın maliyeti nedir. Ha bu noktadan sonra bende dondurmamı evde yapmalıyım. Ha bu aralar maliye mesaide ankara sitelerde giriş çıkış kontrol altında aynı zamanda sgk kontrolleri kaçak işçi kontrolleri tam gaz. Kayıt dışını yüzde 30 azaltsa o bile krizi atlatmaya ilaç olur. Hemde iyi bir ilaç.

Sayfa 25/998 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •