Swap faizleriyle ilgili şuan telaş edilecek bir durum yok .
Swap faizleriyle ilgili şuan telaş edilecek bir durum yok .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
En önemli sorun CDS bana göre .. Ne dolar ne swap , CDS piyasanın yönünü belirleyecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bir eda bir çalım aldı başını 1900 dolardan gittin
ne kadar masum bir şeyi terk ettin
avunurken olur olmaz aşklarla
seni hem sevdim hem nefret ettim
ne sen unuttun ne ben unuttum aldatma kendini gel
yanıyor içim eriyor içim eskisinden de beter
gel gel sarışınım gel gel sana alışığım gel
gel gel gün ışığım gel gel çok karışığım gel
Aşık Mahzuni Şer ....yok o değildi la ....
![]()
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
kızı direk dansı yaparken kara delik yuttu ... felek sen ne tuhaf bir şeysin ...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Hatırlatma belki işine yarayan olur.
İngiltere ve Amerika P.tesi kapalı olacak. Hacim açısından fark edilebilir bir fark olur.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri