Sayfa 250/1069 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8551 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Bu ülkede siyasetçide, iş adamida garibin hakkını yiyerek daha çok zengin oluyorlar.
    Burada istediğimiz kadar bağıralım hiç umurlarında olmaz. Onur, gurur herşey para. En fazla hakkımız haram olsun deriz yine umurlarında olmaz, onlarda burası borsa derler. Her türlü dolandiriciligi yaparlar, çünkü bir şekilde hukuku atlatırlar. Ya siyasetçi bulurlar yada tanıdıkları hukukçu. Vereceklerini onlara verirler yine garibana vermezler. Onlarda biz dürüstüz kul hakkı yiyemeyiz demezler. Akıllarına dahi gelmez. Camide ön safta olurlar, müslüman adam desinler. Neden çünķü müslüman kul hakkı yemez, adaletlidir, merhametlidir. Çevre öylebilir. Uzar gider. Bu iş ahirete kalır. Zira bu ülkede ne siyasetçiye güveniyorum, nede hukuka. Zira fetocu hukukcular gittiyse niye duzelmiyor, bu adamlar niye hapse girmiyor. Siyasetçiler hepmi ihale kovalıyor, olan bitenden haberleri yok. Vatandaşın hakkını korusun diye 600 vekil bir okadarda avanesi. Sadece ceplerini kolluyorlar. Allah sonumuzu hayreylesin. Herkese saygılar.

2. Burda aslında benim bir şey paylaşmam doğru değil karamsarları üzdüğüm için kusuruma bakmayın umut size yaramıyor herhalde çıkarınıza ters geliyor.

3. permolit boya kıymış paraya bahar gelmeden reklamı patlatmış trt 1de darısı çbs boya....

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Burda aslında benim bir şey paylaşmam doğru değil karamsarları üzdüğüm için kusuruma bakmayın umut size yaramıyor herhalde çıkarınıza ters geliyor.
    Valla kendi adıma size teşekkür ederim. Forumu canlandırdığınız için. Emekleriniz için. Çıkar lafı benim için çok ağır oldu. Tabi haklı olarak buradakileri tanımıyorsunuz, bir seyler vermeye çalışırken bu tepki niye dediniz. Benim yazım genel, içimdekileri döktüm. Etrafa baktığımda şu an bunu görüyorum. Sizi kırdıysam özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Aynı şekilde olacak34 de. İnşaallah çıkmadık candan ümit kesilmez sözü gerçek olur. Bende derim ki bu ülkede geçte olsa güzel şeyler oluyor. Batmış paralarımızı kurtaririz. Belki tanışmakta nasip olur. Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by olacak34 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum Metin abi verdiği mücadele ben bizzat biliyorum

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Olacak34 sende metin abi haklı diyorsan onu tanıyorsan burada bahsettikleriniz meğer hepsi boş beklentilermiş bizi umutlandırdınız ne diyeyim şimdi ben size şüphelerim vardı ya şimdi emin oldum..Peki metin abin o kadar dürüst biriyse niye iddialarının arkasında durmuyor gelip burada iki cümle ile kendini ifade etmiyor... sıkıntılı insanlarla kafa buluyorsunuz ya helal olsun size tebrik ederim..

6. Olacak34 Ali beyle görüşmeye ne zaman gideceksiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Olacak34 Ali beyle görüşmeye ne zaman gideceksiniz.
    Kardeşim görüşme arada bir yapıyoruz asıl önemli olan o değil kendini bilmez insanların konuşmalarına dikkat etmeleri asıl önemli olana kimsenin burada birilerini kandırma veya olmayanı olma gibi göstermeleri gibi bir gayesi yok
    Hepimiz aynı gemideyiz olmayanı söyleyen ********dir.

Metin abi için söylenen kelimelerden sonra prtas açılıp 10 lirada olsa umrumda değil bazı şeyler paradan daha kıymetlidir.

Herkes şerefi kadar değer görür.

Bundan sonra burada yazmayacam

Ama size gerçek olanın söylüyorum herkes yakın zamanda sevinecek.

Allah'a emanet olun herşey Gönlünüzce olsun

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. a.b.o nun keyfi yerinde fabrikadan tıkır tıkır kira geliyor.kalkıp birde bizden biriyle mi görüşecek .saltanat kurulmuş keyfi tıkır adalet ,adaletli olsaydı şimdiye kadar çoktan bilanço yollardı.onların keyfi gelince olacak bu iş.ne zaman yeni tokatlanacak birilerini gözüne kestirirse O zaman çıkarlar..

Sayfa 250/1069 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •