Sayfa 2502/2504 İlkİlk ... 1502200224022452249225002501250225032504 SonSon
Arama sonucu : 20026 madde; 20,009 - 20,016 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. Deniz bey bireysel yatırımcı olarak eurobond mu yoksa eurobonda dayalı fon mu sizce
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Deniz bey bireysel yatırımcı olarak eurobond mu yoksa eurobonda dayalı fon mu sizce

Bireysel yatırımcı olarak eurobond.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,374
    Sn Deniz43 aracı kurum bana istediğim kadar alabileceğimi bankam ise minimum 200 bin dolarım olmasının gerektiğini söylüyor . Acaba aracı kurumdan almak sonra bankama transfer etmek mümkün mü yasal mı ?

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bireysel yatırımcı olarak eurobond.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sn Deniz43 aracı kurum bana istediğim kadar alabileceğimi bankam ise minimum 200 bin dolarım olmasının gerektiğini söylüyor . Acaba aracı kurumdan almak sonra bankama transfer etmek mümkün mü yasal mı ?
    Mümkün ve yasal...

5.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    bazı bankalar 1000 dolar ve katları şeklinde satıyor
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,374
    Teşekkürler !..

Mümkün ve yasal...
     Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bazı bankalar 1000 dolar ve katları şeklinde satıyor
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7. Sn deniz43 yeni gelen bir miktar param var . Zaten bir sepet yapmıştım. Ama gumus hiç yok sepetimde . Elimde dolar olarak duruyor . Ama zaten sepetimin ağırlığı dolar ve altin .Bu sepeti cesitlendirnek adına gumus tavsiye edermisiniz vade 1 yıl civarı olacak

Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    Sn deniz43 yeni gelen bir miktar param var . Zaten bir sepet yapmıştım. Ama gumus hiç yok sepetimde . Elimde dolar olarak duruyor . Ama zaten sepetimin ağırlığı dolar ve altin .Bu sepeti cesitlendirnek adına gumus tavsiye edermisiniz vade 1 yıl civarı olacak
    https://www.ekonomim.com/ekonomi/piy...-haberi-832425

https://www.ekonomim.com/ekonomi/10-...-haberi-832151

Yatırım bankalarının gümüş için tahminleri yukarıdaki linklerde.Bence ,yatırım portföyüne bir miktar gümüş konup,porföy getiri ve risk dağılımı çeşitlendirmek düşünülebilir.Başlığı takip edenler hatırlar,3 yıl kadar önce gümüş'ün yatırım porftföylerine bir miktar dahil edilmesini tavsiye ettiğimde fiyatı 19 usd/ons idi,o tarihten bu yana dolar bazında %100'ün üzerinde prim yaptı,ama hala yatırım portföylerine bir miktar konulabilir bence.

Gümüşü önceki yazılarımda da ifade ettiğim gibi ,uzun vadeli bir yatırım olarak görüyorum.Rusya'nın Ukrayna'yı istilası sonrası Avrupa Birliği Rusya'ya enerji bağımlılığını azaltmak için bir eylem planı hazırladı;

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/ab-en...irladi/2528032

Avrupa Birliği (AB), Rusya'dan ithal ettiği doğal gaz miktarını 1 yıl içinde 3'te 2 oranında azaltmak için plan hazırladı.

Bu plan çerçevesinde yenilenebilir enerji yatırımları için büyük bir kaynak hazırlandı,ayrıca bazı ülkeler elektrikli araçlar dışındaki araçların üretimine 2030 yılında son verecekti,şimdi bu süreç daha da hızlandırılacak.Aşağıdaki linkte de görüleceği üzere gümüşün yenilenebilir enerji için önemli bir komponent,keza elektrikli araçlar için de önem taşıyor.

https://www.dunya.com/emtia/gunes-gu...-haberi-639526

Gelecek 10 yılda yenilenebilir enerji büyümesine öncülük edecek olan güneş enerjisi gümüşe talebi artıracak. Sektörde planlanan mega projelerin, bu endüstride önemli bir bileşen olan gümüş talebini patlatması bekleniyor. Güneş ekonomisinin yatırımcı ilgisini artıracağı ve fiyatları yükselteceği tahmin ediliyor.

Gümüşü endüstriyel kullanım açısından değerli yapan, elektrik ve termal iletken olarak çok iyi çalışması ve ayrıca tüm metaller içinde en iyi yansıtma özelliğine sahip olması. Bu nedenle çoğu ayna için kaplama maddesi olarak kullanılıyor. Yansıtıcı özelliklerinden mikroskoplar, teleskoplar ve güneş panelleri gibi yüksek teknolojili bilimsel ekipmanlar için faydalanılıyor. Gümüş, fotovoltaik enerjide, su filtrasyonunda, cep telefonlarında, nükleer reaktörlerde, elektrikli araçlarda, tıpta ve daha fazla alanda önemli bir rol oynuyor. Gümüş, gümüş temiz enerji geçişini sağlamada, üretim, depolama ve tüketiminde örneğin gümüş oksit piller, güneş panelleri, batarya ile çalışan elektrikli araçlar (BEV) ve 5G ağlarındaki büyüme gibi teknolojik gelişmelerde de kritik bir role sahip.
    Bu konuda ,bu başlıkta , birçok yazım olmuştu,1 tanesini buldum.Yukarıdaki yazımın tarihi 14 Mart 2022.
    Son düzenleme : deniz43; 25-07-2025 saat: 07:05.

Sayfa 2502/2504 İlkİlk ... 1502200224022452249225002501250225032504 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •