Sayfa 251/999 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ocak ayı dış ticaret verileri açıklandı. Geçen yıl ocak ayında 12.434 milyon dolar olan ihracatımız %5,93 artışla 13.171 milyon dolara yükseldi.

İhracatımız yükseldi ama aslında bir düşüş yaşıyoruz.

Şöyle ki; geçen yıl dolar 3,80’lerde seyrederken yaptığımız ihracatı, bu yıl dolar 5,30’larda seyrederken sadece yüzde 5,9 artırabildik.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...basladi/216093

2.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    2005 de rahmetli babamın açtığı 16 bin liralık kira icrası bana miras kaldı, 14 yılda para 80 bine yaklaştı faizleriyle hala ödenecek,

bir ******** bir büromu kiralamıştı, 12 ay ödemedi nede büronun içine bile girmedi 12 ay,ilk 3. ayda tahliye taahhütnamesi ve noterden çektirdiğim protesto ile mahkemeye vs. başvurdum, 10. ayda tahliye kararı anca çıktı. 12. ayda boşalttı, 4 yıldır icra açık.

daha çok olaylar yaşadımda en sonunda katil olup birilerini bıçaklayacaktım galiba sattım kurtuldum.
    Geçen günlerde bir mağazaya talip oldum.İçinde Migros var .
    Kirasını yaptığı cirodan ödemek üzere 5+5 yıl anlasmış.Yüzde 3.5 net veriyor .Yılda iki kez hesapları kontrol hakkı veriyor .
    Böyle sağlam işyeri kiracılı yerler makbul bence.Yoksa dediğin gibi adamı kanser eden kiracı denk gelirse katil okunur bu ülkede hukuk ağır işliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Erdoğan, "İş Bankası Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır. Bu parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır. Niye? Milletin malı, Hazine'nin malı" açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın ifadelerinin ardından güne yükselişle başlayan İş Bankası hisseleri değer kaybetti.

İş Bankası'nın saat 12.05'te 5.95 TL olan hisse fiyatı saat 12.20'de 5.90 TL'ye, 12.53'te 5.59'a düştü.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...0-dustu/216119

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Benim dükkanın kontratı mayısın 1 de bitiyor. bakalım ne zam yapacam karşı kabul edecekmi. enflasyon %20 büyük ihtimal. %10 ile anlaşacağız. 5.6 yıldır % 10 ile zam yapıyordum.10 yıldır aynı kiracı otuyor dükkanda.
    Sağlam kiracı ise 3-5 e hiç bakma bence ..3 ay boş kalsa aynı hesaba gelecek zaten ..

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ocak ayı dış ticaret verileri açıklandı. Geçen yıl ocak ayında 12.434 milyon dolar olan ihracatımız %5,93 artışla 13.171 milyon dolara yükseldi.

İhracatımız yükseldi ama aslında bir düşüş yaşıyoruz.

Şöyle ki; geçen yıl dolar 3,80’lerde seyrederken yaptığımız ihracatı, bu yıl dolar 5,30’larda seyrederken sadece yüzde 5,9 artırabildik.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...basladi/216093
    İhracatta artış falan yok
    Benim bildiğim 2010-11 senesinden beri ihracat aylık 10-15 bandında gider gelir..

esas artıl 2001 2008 arası oldu bitti..

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Sağlam kiracı ise 3-5 e hiç bakma bence ..3 ay boş kalsa aynı hesaba gelecek zaten ..

Dükkan ev gibi değil sonuçta iş yerinin orada bir bilinirliği oluyor çok az iş kolu için mesken değişimi önemli olmayabilir, yalnız dükkan boşalınca da şu anki iş yeri açma isteksizliğiyle beraber boş kalma süresi tahminin ötesinde olabilir. Tabi işletme de varsa içine yaptığı masraf hava parası derken yerini terk etmeyi istemez.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Erdoğan, "İş Bankası Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır. Bu parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır. Niye? Milletin malı, Hazine'nin malı" açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın ifadelerinin ardından güne yükselişle başlayan İş Bankası hisseleri değer kaybetti.

İş Bankası'nın saat 12.05'te 5.95 TL olan hisse fiyatı saat 12.20'de 5.90 TL'ye, 12.53'te 5.59'a düştü.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...0-dustu/216119
    3- CHP HİSSELERİNİN GELİRİ NEREYE GİDİYOR?
    Bankadaki hisselerin geliri, CHP’ye gitmiyor. Atatürk’ün vasiyeti çerçevesinde, hisselerin mülkiyeti CHP’ye ait olmakla beraber, temettü geliri 1932’de kurulan Türk Dil Kurumu ile 1931’de kurulan Türk Tarih Kurumu’na bırakılmış durumda. Yani CHP esasında bu vasiyetin uygulandığının denetçisi konumunda…

Başında türk yazan kurumlardan rahatsızmı oluNUYOR. TIPKI TC NİN KALDIRILDIĞI GİBİ..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    İhracatta artış falan yok
    Benim bildiğim 2010-11 senesinden beri ihracat aylık 10-15 bandında gider gelir..

esas artıl 2001 2008 arası oldu bitti..
    Bu haber zaten 2018-2019 yıllarının ocak ayı ihracatının rakamsal artışını kurdaki artışa göre değerlendirmekte. Zaten gönderdiğiniz grafikte de 2018 ocak ayında peek görülmekte. İhracatın azalması da artan maliyetler karşısında küçülmeye gidilip işsizliği arttırmaya neden olabilir.

Sayfa 251/999 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •