Sayfa 251/900 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 7196 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Kelin merhemi olsa başına sürer dostum...
    )) Aynen. Neyse bugün hareket çekmesini hala bekliyorum bakalım. Smrtg artıya geçsin de

2. Mesela dün esen grubu eksiydi bugün + hepsi

3.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Kelin merhemi olsa başına sürer dostum...
    hepimiz burada keliz... gerçekten de kendimize faydamız olmuyor...olsa 300 lerden satar buralardan alırdık...%25 temiz şekilde lotlarımızı artırırdık...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Geçen perşembe arz beklentisi ile yüzde 7 yapmıştık bugün de Perşembe. Ne farkı var.d yahu bir haftadır eziyet yapan başka hisse yok
    Hükümetle ters, geçen hafta belli oldu

5. Bu HSBC falan vardı bir ara. Nereye kayboldular yav

6. Yapikrediii garibim almaya çalışıyor iki gündür hadi bank of al sat yapmadan al sadece 241 olduk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    herkesin morali çok bozuk dostum...sektör de hala doğru dürüst alış tepkisi vermedi...twiteer üstadların çoğu artık bu sektör aleyhine yorumlar yapıyor...
    dostum Twitter yorumlarına bakarak almadık onlar bizi kovaladı geldiler gesanın etinden sütünden faydalandılar işleri bitince tüüü kaka diyorlar ama gesan olsun diğer bu sene fenomen olmuş sektör hisseleri belki biraz dinlenecek ama her zaman yine gelip bizim elmalı şekerimizi yalamak için sıraya girecekler uzun vade yatırımcılık zordur bizler fiyata değil şirketin açıklamalarına odaklanmalıyız şirket açıklamalarında karlılığında sektöründe bozulma olmadıkça bu yatay ve aşağı doğru giden dönemler alışlar yapılabilir kademeli olarak yoksa hisseler koşmaya başlayınca herkes alım giriyor zaten
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

8. Bugünlerdd erpwr arz onayı çıkma ihtimali nedir? Yani bu hafta hala var mı ihtimal

Sayfa 251/900 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •