Sayfa 252/300 İlkİlk ... 152202242250251252253254262 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Sayın şirket yetkilileri, kamuyu yani biz ortaklarınızı aydinlatmanizı istiyorum.

3 ay önce üretime ara verdiğiniz, en son teknoloji ile donatacağız dediğiniz, hayvanları yeni ırkla değiştirip sürüyü tamamen yenileyeceğiz dediğiniz ve kap a haber saldığınız doğa tarım hayvancılık çiftliğinde ne gibi yatırımlara başladınız,

3 ay geçti bu konuda ne aşamadasınız, çiftlikteki hayvanlar ne oldu, kesimemi gitti, satıldımı, yeni hayvanlar alındımı, çiftliğe girdimi, yeniden süt üretimi başladımı, yoksa hiçbir faaliyet yokmu, bu kadar süreden sonra bir haber verilmeli artık, aydınlanmak için haber bekliyoruz.

Yakında olsam bir ortak olarak çiftliğe gider bakardım,

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bu konuyla ilgili bugun kap ı aradım onlar beni borsa merkeze yonlendirdiler. Görevli bir bayana 01.martta ki son ödeme tarihinde kotasyon ücreti yatirilmadi ek süre ne kadar veriliyor diye sordum. Telefonda cevap veremeyeceğini aracı kurumunu aramamı söyledi. İnternetten 23.maddenin 1.fikrasinin e bendini araştırdım yakalayamadım. SORU ŞU : BU PARANIN YATIRILMASI İÇİN SON TARİH OLAN 01.MARTTAN İTİBAREN KAÇ GÜN EK SÜRE VERİLİYOR. Şunu iyi biliyorum bu ek süre sonunda para yatirilmazsa bir akşam saat 18.10 da işlemler geçici olarak durdurulur. Bunlar ya blöf yapıyor millet satsın diye yada ek sürenin son dakkasi yatiracaklar parayı. Ben bu blöfü yedim ve 1 hafta önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldığım Lot lari sattım. 0.60 dan sattığım an 59 a çekti. Az bir zararla ayrılıyorum. Umarım zararda olanlar zararını kurtarır. Ama sorunun cevabını mutlaka bilmelisiniz. Tabi adamların niyetine. Bol şanslar.

Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun.

3. Elimde 1 lot dahi bu hisseden yok.sureci uzun zamandir takip.ediyorum.tahsisli yapilsaydi ortak olacaktik.riskli oldugu icin almayacagimi yazmistim eski yorumlarimi bilenler bilir.simdi yukarda arkadasinda dedigi gibi kota ucreti icin süre ne kadar bunu öğrenmeniz sart bence.ayrica bu ne kadar bir paraki bunu yatirmakta gecikiyorlar.algi operasyonumu yapiliyor yoksa gercekten bir sıkıntımı var.bunlar önemli noktalar.ayrica yatirimci iliskilerini arayarak bu tür sorulari sorabilirsiniz bunlar sizlerin en tabi hakkidir.oradaki sorumlu sizin sorularinizin muhatabidir.insallah sonunda guzel kazanclarla hisseyle vedalasirsiniz.herkese bol kazanclar.y.t.d.

Açıklamalar
    Borsa İstanbul A.Ş.'nin 06.03.2018 tarihli Kamuyu Aydınlatma Platformu açıklamasında şirketimizin son ödeme tarihi 01.03.2017 olarak belirtilen kotta kalma ücreti ödenmiştir.

Kamunun bilgisine arz ederiz.

Saygılarımızla,
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Dün ilk seans herşey yolundaydı. Hatta 0.63 kalkmıştı. Gel gelelim öğle arası gelen kotta kalma ücreti ödememe nedeniyle uyarılma haberi işleri alt üst etti. Bilanço zaten dikkatli bakan yanlışlığı farkettmişti. Bu grup hisselerinde ne doğru yapıldı ki? Hem yatırımcı üzerine oynanan oyunlar bunlar. Hisseyi yine geçen yıla döndürdüler. Haftalık seyirde desteğimiz 0.58-59. , Direnç 0.66-67.

Hafta başında belirttiğim destek çalışmış durumda, habere paralel düşmüştü, haberle birlikte toparlayamadı. Nedeni piyasadan git gide hissenin güven kaybetmesi. Böyle bir yatırım anlayışı olduğu sürece bu hisseye kimse itibar etmez malesef.

Patron madem Tahsisliyi beceremedi, başka somut adımlar atmalı ki hissesine güven gelsin. Ne hisseler var, başında adam gibi yöneten kişiler, doğru yatırımlar yaparak yatırımcılarını ihya ediyorlar.

Kotta kalma ücreti ödenmiş arkadaşlar.

09 Mart günlük takas
    Screenshot_20180309-203636~2.jpg

Sayfa 252/300 İlkİlk ... 152202242250251252253254262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •