2011 yılından bir haber.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-devret-254480
Soner Çağaptay CİA adına mı yoksa Pentagon adına mı sözcülük yapıyor fikriniz var mı?
Manyak bunlar, halk dusmani bunlar.
Sandiğa saygisi olmayan ezikler bunlar.
Erdogan tarihimizde sandikta kazanma rekorunu elinde tutan, halk reyiyle secilmis ilk cumhurbaşkani.
Onun secim rekorlari yuzlerce yıl kırılması zor rekorlar.
Darbeci feto beslemeleri istediklerini yazsınlar
Erdogan kendi kararıyla aday olmayabilir. Zaten 65 yaşından sonra aday olmak yok diyordu 2002'de.
Eger unutmamişsa...![]()
Sevani salmislar 15 gun icinde kaybol yunandan demisler...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Pek tv seyretmiyorum ama geçen gün Cübbeli Ahmet ve Hakan Bayrakçı'yı seyrettim.
Hakan Bayrakçı dedi ki, Türkiye'de ateist-deistlerin toplamı %17'nin üzerinde. Yükseldiği ortada ama bu kadar olduğunu sanmam. Bu da çok uzun zamandır yazdığımız bir konuydu.
Bir ülkeye referansı İslam olan bir hükümet getirmek istiyorsanız, tabii bunu demokrasi denilen oyunun kuralları içinde yapmak zorundasınız, laikim-Atatürkçüyüm diyen hükümetleri duvara toslatacaksınız. Ergun Göknel gibi bir İski Müdürü bulacaksınız, Nurettin Sözen gibi bir İstanbul Belediye Başkanıyla, insanları canından bezdireceksiniz. İnanın bunları bulmak hiç zor değil. Hele o dönemin Chp İstanbul İl Başkanı'nın, nette videolarını ve fotolarını bulursanız, gülüşünün, pardon sırıtmasının nasıl da Tevfik Göksu'ya benzediğini görüp, çok da şaşırabilirsiniz.
Şimdi referansı İslam olan bir hükümeti duvara toslatarak, bir ülkeye gomonizm bile getirebilirsiniz. Fakat bugün Türkiye'de yeniden Kemalizmin güçlendiğini açıkça görebiliyoruz.
Nebati'ye bunu kim söyledi bilemiyorum( kesinlikle biri söyledi), adam ''gözlerime bakın'' diyor.
Ben, yukarıdaki, geçmişten gelen perspektifle baktığımda ''duvara toslayan'' bir ekonomi ve hükümet görüyorum.
Bu analez hiç şaşmaz.
Diğer taraftan, ortada pek çok yasadışı yapılan iş olsa da(Cumhuriyet tarihinde yapılmadık kadar doğru iş de yapılmıştır) Tayyip Ağamla helalleşmek icap eder. Diğer türlüsü yakışmaz. Tayyip Ağam o seçimleri bileğinin hakkıyla kazandı.
Burası İsviçre değil, bizler de İsviçreli değiliz.
@erefefik
Yer İmleri