Sayfa 252/2311 İlkİlk ... 1522022422502512522532542623023527521252 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi bizde yumuşak geçiş olur be ya...Yoksa Allah Muhafaza kaosun nerede duracağını hiç bilemezsin.
    Bak provakatör hemman ''Türk Baharı öngörüyorum'' diye twit attı...
    Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri
    Bunun sigortası Hulusi Ağam...Bakalım Nişanyan'ı nereye deport edecekler? Türkiye'ye mi Ermenistan'a mı?

Bu önemli bir gösterge...
    Büle yazmışım...
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Nasıl değişecek?

https://www.timeturk.com/gundem/cfr-.../haber-1717450

Geçenlerde ben de ''yumuşak geçiş yada iniş'' diye bir mesaj yazmıştım.

Linkteki diğer ihtimaller masaldır, öyle bir ihtimal yok.
    2011 yılından bir haber.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-devret-254480

Soner Çağaptay CİA adına mı yoksa Pentagon adına mı sözcülük yapıyor fikriniz var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    2011 yılından bir haber.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-devret-254480

Soner Çağaptay CİA adına mı yoksa Pentagon adına mı sözcülük yapıyor fikriniz var mı?
    Foreing Affairs denildiğinden Cia. Fakat Cia ve diğer Global kurumların belirleyici olduğuna hiç inanmıyorum. Bunlara Fed'de dahil, malum faiz arttırırız çıkışları saçma. Belki bir kez arttırabilirler ama sonrası tufan...

Bence bütün ipler Pentagon'un elinde...
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Nasıl değişecek?

https://www.timeturk.com/gundem/cfr-.../haber-1717450

Geçenlerde ben de ''yumuşak geçiş yada iniş'' diye bir mesaj yazmıştım.

Linkteki diğer ihtimaller masaldır, öyle bir ihtimal yok.
    Manyak bunlar, halk dusmani bunlar.
    Sandiğa saygisi olmayan ezikler bunlar.
    Erdogan tarihimizde sandikta kazanma rekorunu elinde tutan, halk reyiyle secilmis ilk cumhurbaşkani.

Onun secim rekorlari yuzlerce yıl kırılması zor rekorlar.

Darbeci feto beslemeleri istediklerini yazsınlar

Erdogan kendi kararıyla aday olmayabilir. Zaten 65 yaşından sonra aday olmak yok diyordu 2002'de.
    Eger unutmamişsa...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Sevani salmislar 15 gun icinde kaybol yunandan demisler...
    Büle yazmışım...
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,027
    https://www.milligazete.com.tr/haber...a-tarihi-dusus

Sanmıyorum, bu kadar düşmez. %7,9 tamam da %3,9 ne?

Mhp, Türk Siyasi Hayatının kurumsallaşmış bir partisidir ve zaman içinde değişen şartlara göre fonksiyon geliştirebilmektedir. Bu gelişim sırasında, bu derece seçmen kaybı yaşaması hiç mümkün değildir, çünkü kemikleşmiş, Ülkü Ocaklarıyla iç içe geçmiş,diğer partilerden çok daha etkin bir biçimde yayılmıştır.
    doğrudur ama MHP parti olarak gerekenleri uzun müddet yapmadıklarında tıpkı evinde huzuru olmayan eşlerin dışarıya yönelmeleri gibi oy verenler dışarıya yönelmeye başlar... kemik oylar yok olur gider...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,027
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Manyak bunlar, halk dusmani bunlar.
    Sandiğa saygisi olmayan ezikler bunlar.
    Erdogan tarihimizde sandikta kazanma rekorunu elinde tutan, halk reyiyle secilmis ilk cumhurbaşkani.

Onun secim rekorlari yuzlerce yıl kırılması zor rekorlar.

Darbeci feto beslemeleri istediklerini yazsınlar

Erdogan kendi kararıyla aday olmayabilir. Zaten 65 yaşından sonra aday olmak yok diyordu 2002'de.
    Eger unutmamişsa...
    tıpkı 3 Y gibi olmadı mı? Yolsuzluk Yoksulluk ve Yasaklara karşı olmak nerede?
    ayrıca seçimleri ile ilgili atı alan üsküdarı geçti, 13000 farkla kazanılır mı türü çıkışlar inandırıcılığı yokediyor ve eşeğin aklına karpuz kabuğu getiriyor.

8. Pek tv seyretmiyorum ama geçen gün Cübbeli Ahmet ve Hakan Bayrakçı'yı seyrettim.

Hakan Bayrakçı dedi ki, Türkiye'de ateist-deistlerin toplamı %17'nin üzerinde. Yükseldiği ortada ama bu kadar olduğunu sanmam. Bu da çok uzun zamandır yazdığımız bir konuydu.

Bir ülkeye referansı İslam olan bir hükümet getirmek istiyorsanız, tabii bunu demokrasi denilen oyunun kuralları içinde yapmak zorundasınız, laikim-Atatürkçüyüm diyen hükümetleri duvara toslatacaksınız. Ergun Göknel gibi bir İski Müdürü bulacaksınız, Nurettin Sözen gibi bir İstanbul Belediye Başkanıyla, insanları canından bezdireceksiniz. İnanın bunları bulmak hiç zor değil. Hele o dönemin Chp İstanbul İl Başkanı'nın, nette videolarını ve fotolarını bulursanız, gülüşünün, pardon sırıtmasının nasıl da Tevfik Göksu'ya benzediğini görüp, çok da şaşırabilirsiniz.

Şimdi referansı İslam olan bir hükümeti duvara toslatarak, bir ülkeye gomonizm bile getirebilirsiniz. Fakat bugün Türkiye'de yeniden Kemalizmin güçlendiğini açıkça görebiliyoruz.

Nebati'ye bunu kim söyledi bilemiyorum( kesinlikle biri söyledi), adam ''gözlerime bakın'' diyor.

Ben, yukarıdaki, geçmişten gelen perspektifle baktığımda ''duvara toslayan'' bir ekonomi ve hükümet görüyorum.

Bu analez hiç şaşmaz.

Diğer taraftan, ortada pek çok yasadışı yapılan iş olsa da(Cumhuriyet tarihinde yapılmadık kadar doğru iş de yapılmıştır) Tayyip Ağamla helalleşmek icap eder. Diğer türlüsü yakışmaz. Tayyip Ağam o seçimleri bileğinin hakkıyla kazandı.

Burası İsviçre değil, bizler de İsviçreli değiliz.
    @erefefik

Sayfa 252/2311 İlkİlk ... 1522022422502512522532542623023527521252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •