tvitır da macar nick ile misiniz? belki macarsınızdır gerçekten diye düşünmüş olamaz mı?
moda kişiler her daim değişkendir
bi ara blumberg sahibi eski nevyork (nevşehir) belediye reyisi çok revaçtaydı takip için
artık kendini takip edilmezliğe gömdü, ve / veya / veyahutta gömçürdü yani diğer bi ifadeylen ifade şekliylen
laf mı bu dediğiniz şimdi ... ben size ne diyorum ... zerohedge dikkate alınacak bir hesap değil diyorum. bir sürü hatalı yanlış bilgilerle dolu tweetleri grafikleri görselleri var.... aklı başında hiç bir ekonomist piyasa uzmanı fazla kaale almaz o hesabı.... kolpa haberler grafikler....
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
zero hedge ve bir de jesse colombo diye bir tip var bu adamların tweetlerine bakarsan sistemin 2013 den beri her an çökmesi lazım.Ulan 1 yıl olur 2 yıl olur ben de her sene çöküyo lan bu diye twweet atsam en sonunda bir gün tutar yani.Bozuk saat meselesi gibi.Onun için şüpheli yaklaşmak lazım o tiplerin tweetlerine.
Yer İmleri