Sayfa 253/1001 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    GBP/USD paritesine etkisini ne bekliyorsunuz mösyö NewsTr?
    Avrupa Birliğinin İngiltere için uzatma kararı GBP için kısa süreli ralli yaptırıyor, diğer konu ise seçimler pek etki etmez zaten anlaşmazlık yüzünden baya bir aşağıda kaldı daha çok aşağı geleceğini düşünmüyorum.
    Ancak brexit işi belirsiz halen sonuçlanmadığı sürece yatay gidecek.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Aydın genç plajda çok zaman geçirir.
    Tüyo müyo plaj voleybolu derken yaşıyor arkadaş.
    Webster takıntısını daha çözemedim tabiii.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sagol emmi de valla bu forumun tadi kacti
    Zoraki yaziyorum...syg
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ortalık karışmış yine hayırdır?
     Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Forumcak Websteri seviyoruz ama
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Webster bir markadır.
    Geçen gece taraflar arasında sulhu sağladık, sorun kalmadı galiba artık.Anlaşmazlıklar çözüldüydü.

Sonra o sulh çalışmalarına ertesi gün laf edenler oldu, sayfa işgal edilmiş falan diye.
    Yahu arkadaş bir okuyun tarihi bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamaya çalışıyoruz.Ertesi gün yazanlardan bazıları sayfayı boş yere doldurmuşsunuz falan diye yazınca işin tadı gene kaçtı.

Sn Webstere önerim fon sayfasını oku, yazacağını cafeye yaz kimse laf edemesin.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Geçen gece taraflar arasında sulhu sağladık, sorun kalmadı galiba artık.Anlaşmazlıklar çözüldüydü.

Sonra o sulh çalışmalarına ertesi gün laf edenler oldu, sayfa işgal edilmiş falan diye.
    Yahu arkadaş bir okuyun tarihi bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamaya çalışıyoruz.Ertesi gün yazanlardan bazıları sayfayı boş yere doldurmuşsunuz falan diye yazınca işin tadı gene kaçtı.

Kucaklaşın olsun bitsin.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Kucaklaşın olsun bitsin.
    Benim sorunum yok zaten.Biz arabulucuyuz, amacımız anlaşmazlıkları tatlıya bağlamak.
    Anlaşamayanlar kucaklaşsın bizde arabulucu oluruz .

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

Benim tavsiyem Fon Cafe açsın Sn.Webster

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Benim tavsiyem Fon Cafe açsın Sn.Webster
    Yeminle ben de şu anda onu düşünüyordum.İsmi bile aynı düşünmüşüz, hatta dedim ki içimden mevduatmı kaldı artık cafe "foncafe" olsun, belki fonkek'te ikram ederler.Telafuzu da güzel "fonkek"

Olmadı yeni forum yeri de bulur.

Sayfa 253/1001 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •