Sayfa 253/582 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by gxxxx Yazıyı Oku
    Bu yapılanın Hrc ile ilgisi yok,tamamen yapılan manipülasyon 4.84 fk lik 1 pddd lik temettü canavarı bir şirketin yüzüne bakmıyorlar,hem de yeni gelen bilancoyla daha da düşecek bu değerler,ne diyelim ya sabır temettüye az kaldı.
    kontrol matik pd/dd 38 di en son. fk 71

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Fk 50 üstünde mi, atlayacaksın o hisseye 😄 bu işler böyle…

3.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Maalesef doğru tespit. Dün baktım 10 bin günden fazla prim ödemesi yapmışım halen aylık 2 bin TL yakın bagkur primi ödüyorum. Yaş 48,5. Emekli maaşından geçtim çıksa da şu prim ödemeden kurtulsam valla zoruma gidiyor artık Yoksa emekli maaşıyla filan olmaz kesinlikle ilerleyen yaşlarda hayat standardını koruyacak insanın pasif gelire ihtiyacı vardır. Bu mecrada Eregl/Isdmr olmamın nedeni de bu zaten. Sasa uçtu Hekts kaçtı vs vs farklı olaylar. Eregl gibi misyonu hissedarlarına düzenli nakit akımı sağlamak olan bir yapıda mümkün olan maksimum paya sahip olmaktır mesele. Ondan sonra emekli maaşının filan hiçbir önemi kalmaz. Bugün alacağın emekli maaşı ortalama 300 usd olsa yılda 3600 usd yapar. Ereg son dönem kötümser bakalim net 10 cent verse 3600 usd için 36 bin lot hisseye sahip olman gerekir.

Eregl fiyatı artmıyorsa bu matematiğin bilincinde olan için bulunmaz fırsat sunmaktadır. Yapabiliyorsan tasarruf et git topla ne kadar toplayabilirsen Haa çok kendine güvenin var çok cesursan git öteki hisselerde paranı büyüt sonra gel daha çok topla becerebiliyorsan. İnşaAllah Eregl misyonunu yıllar içinde devam ettirir.

Hayat mevsimler gibidir. Ne kış ne yaz ne bahar sonsuza dek sürmez. Iyi günler yaşadık geçti gitti kötü günler de elbette geçecektir Allah izin verirse
    Arka arkaya 2 yıl 10 cente düşürse kimse kalmaz

4. Şu kalan lanet okuyan kitle de satıp çıksa güzel olacak. İnsan neden mutsuz olduğu hisseyi ısrarla taşır ki? Hergün küfür ederek lanetler okuyarak hisse neden taşınmaya devam edilir? Belli işte gitmiyor ver çık gidenler kervanına katıl rahatla değil mi burada sinir stres yaşamaktansa sen de mutlu ol

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Aslında Sasa,hektas,kontr bunların yükselmesinde sıkıntı yok hepsinin gelecek beklentileri güzel ama Ereğli'de armut toplamiyor.Birileri benim şirketimi bu kadar degersizlestiriyorsa çıkarsın yönetim olarak malına kıymet verdirirsin bazen akan suyun yönünü değiştirmek gerekir.Burada gerçekten bu vurdum duymaz yönetime kızmak gerekiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Şu kalan lanet okuyan kitle de satıp çıksa güzel olacak. İnsan neden mutsuz olduğu hisseyi ısrarla taşır ki? Hergün küfür ederek lanetler okuyarak hisse neden taşınmaya devam edilir? Belli işte gitmiyor ver çık gidenler kervanına katıl rahatla değil mi burada sinir stres yaşamaktansa sen de mutlu ol
    Adam 1-1,5 sene Ereğli tutmuş enflasyon karşısında yüzde 50 civarında zararda o yüzden satmak istemiyor.Biraz sitem etmek de insan doğası gereğidir hoş görmek lazım

7.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Şu kalan lanet okuyan kitle de satıp çıksa güzel olacak. İnsan neden mutsuz olduğu hisseyi ısrarla taşır ki? Hergün küfür ederek lanetler okuyarak hisse neden taşınmaya devam edilir? Belli işte gitmiyor ver çık gidenler kervanına katıl rahatla değil mi burada sinir stres yaşamaktansa sen de mutlu ol
    Lafiniz bana ise boşa beklemeyin maliyetim 9 lira satmaya da niyetim yok,hissenin performansı hoşuma gitmiyorsa biraz sitem de bulunmakta hakkimdir diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Valla onlar da gitmiyor, gitmediği gibi dönüp yeniden alıyor, bu iş inada bindi.

Sayfa 253/582 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •