Sayfa 258/582 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Ocak ve şubat aylarında eyt asgari ücret kobi kredileri için ciddi manada para basılarak bu işlerin halledileceği söyleniyor. Olur olmaz bilemeyiz. Ancak böyle bir şey olursa enflasyonun düşmeyeceğini TL varlıkların eriyeceğini düşünmek yanlış olmaz.

2. Bunu son 2 yılda bir kaç kez gördük, hangi olaydı hatırlamıyorum, not indirimi olabilir ama 1-2 olayda gördük. Şimdi kötü bir gelişme oluyor, acılış eksi bekliyorsun, tersine artı yapıyor ve hatta artı kapatıyor, ertesi günüde her şey normal ve sen o olumsuz gelişmeyi üçüncü gün unutuyorsun. Kısmen aynı şey yaşanıyor, pozitif bir gelişme olsada o an ona tepki vermeyerek sana unutturuyor. Endeks bazlı ereğli grafiklerinde sıkışma var, yön kararı gelmeli.

3. Sezgin bey bu twitterdaki hesabın Türk olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

4. Ocaktan önce ENFLASYONİST POLİTİKALARA karşın eregliye mutlaka geçmek korunmak lazım büyük balinalarDAN SADECE 1-3 TANESİ KKM YERİNE Eregli alımına girerse hisse yukarı fırlayabilir , ilginç fiyatlamalar bekliyorum ocak ayı için EREGLİ DE..

5.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Sezgin bey bu twitterdaki hesabın Türk olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
    15 yıl önceki yıl hatta ay ve hatta günün fiyatını bile bilirim, kayıtlarımda var, bu nedenle sadece çeliği okuduğum için unutmam, 1 ay önce değirmen falan derken kaptıracak sandı, hurda düşecek alıcı yok. Birde öyle yazıyor ki, okuduğunda demiri sat, fabrikanın üstüne betonu dök kapat git. Daha önce de çok defa yazdım, insan oğlu duygularını uç noktalarda yaşıyor, buda onlardan biri. Neyise hurda artık bir yere oturduğu için kendisine tokat gibi cevabı verdim. Evet muhtemelen TÜRK, çünkü ceviri ile yazıyor, mesela çelik firmaları eritme firmaları için değirmen diyen yok, bu mal çelik firmalarını değirmen olarak yazıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    15 yıl önceki yıl hatta ay ve hatta günün fiyatını bile bilirim, kayıtlarımda var, bu nedenle sadece çeliği okuduğum için unutmam, 1 ay önce değirmen falan derken kaptıracak sandı, hurda düşecek alıcı yok. Birde öyle yazıyor ki, okuduğunda demiri sat, fabrikanın üstüne betonu dök kapat git. Daha önce de çok defa yazdım, insan oğlu duygularını uç noktalarda yaşıyor, buda onlardan biri. Neyise hurda artık bir yere oturduğu için kendisine tokat gibi cevabı verdim. Evet muhtemelen TÜRK, çünkü ceviri ile yazıyor, mesela çelik firmaları eritme firmaları için değirmen diyen yok, bu mal çelik firmalarını değirmen olarak yazıyor.
    Benim bir tahminim bile var ama Kalsın. Kimseyi rencide etmeyelim.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Benim bir tahminim bile var ama Kalsın. Kimseyi rencide etmeyelim.
    O kadar da olamaz canım.

8. Temettüyü hisseye çeviren biri için daha çok veya az temettü vermesinin fiyat dışında ne faydası olabilir?

Çok temettü verirse hisse fiyatı yükselecek ve temettü ile alacağım hisse adeti de o oranda azalacak, düşük temettü verse bu seferde benzer oranda düşük fiyattan hisse alabilirim…

Sayfa 258/582 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •