Sayfa 253/287 İlkİlk ... 153203243251252253254255263 ... SonSon
Arama sonucu : 2289 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    saatlik aşağı dönmüş..dün yorulmuştu zaten..2- 4 saatliğe kadar olgunlaşma yok henüz..orda olgunlaşma görüp ( şu aşamada favorim 2-3 saatlik civarı ) karar anını beklemek lazım..ben büle yazdımmı bu da işlerine gelmiyor..len goy goy mu yapacaz burda o zaman..
    Madem bu kadar biliyorsun aç pozisyonunu parayı katla. Buradakiler boncukla oynamıyor parayla pozisyon alıyor

2. Ayasofya kardeşim, 45 dk. lık kadar konuş..biz uzuncuyuz trendçiyiz uzun konuşuruz..beni tanıyan tanımıştır zaten..viopla benim de işim olmaz..sen etkilenmezsen kimse etkilenmez merak etme..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. bu arada herkesin sistemi farklı..emme ben 45 dk.lıklara bakarım demek bana göre hata..her dalganın farklı zaman aralığı vardır..
    bak burda 2 saatliğe bakacan gibi..niyesine girmeyecem kafan karışır..

ABD karışık insanlar sokakta ve başkanı ( dünyanın patronu) cam fanus ile korunuyor, İsrail korsan gibi gemi işgal ediyor, Rusya Ukrayna zaten ortada ama altın yerinde duruyor, neden acaba gelelim Türkiye'ye Gaziosmanpaşa belediyesi CHP'den akpye geçmiş İBB Başkanı savunan gencecik üniversiteliler hapiste akp tarafından yapılan 19 bin kişilik af tahliyesinden 3 bin pkk 5 bin de fetö hükümlüsü varmış ülkenin içine eden 2 terör örgütü yine serbest hatta 11 kişinin ölüm emrini veren deaşlı hacca gidecek diye yurtdışı yasağını kaldıran bir zihniyet ayrıca bangır bangır her tarafı sallanan Türkiye deprem gerçeği de varken borsanın inmesi çıkması hele bunun için tartışılması gerçekten çok saçma geliyor bana

İnsanlık artık hayvanlar gibi içgüdüsel olarak yaşamaya evrilmiş durumda yazık

5. 2-3 saatlikler aşağı kırdı mı yazarız..bakalım ne olici..

6. abd eylemleri burda abartılıyor olabilü.

kaliforniyada arkadaşım var burlarda bişi yok ama los encilıs biraz karışıkmış dedi.

annadım kadarıyla abd halkı los engilıs ın hali ne oldu diye basını takip edip durmuya. hatta umru dışı gibi bir izlenim aldım.

bundan bir yol olmaz. testereye devam.

en az 1 alış fırsatı daha var.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bundan bir yol olmaz. testereye devam.

en az 1 alış fırsatı daha var.
    kaça kadar gelir sayın el turco................
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 253/287 İlkİlk ... 153203243251252253254255263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •