Sayfa 254/1000 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. şahsen işlemlerimi deniz fx den yapıyorum kaldıraç kullanmıyorum (hesabı actırırken o şekilde actırdım)
    ve ekran başında degilsem işlem yapmıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Var tabi, bilmeyen için kumar ve kerizliktir. Bilen için zaman zaman başvurabileceği güzel bir enstrümandır.
    Risk ne yaptığını bilmemekten kaynaklanır
    -Warren Buffett

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bear bull abimiz var viop topiginde , gidin size o anlatsin viop'un ne oldugunu; ne kadar kaybettigini..
    sakin ve sakin viop islem yapmayin , hedge medge ky nin capi degildir, dolar borcun varsa o zaman hedge edersin kendini; viop net ve bariz kumardir ; degildir diyen viop organizasyonunun adamidir, gidin viop topigi var oralara bir sorun..
    benden soylemesi gerisi kisiye kalmis..ytd
    Borsaya da kumar diyen bir çok insan var, bilanço okumayı bilmediği ve kulaktan dolma bilgilerle işlem yaptığı için para batıran bir çok insan var. Git kendi çevrende söyle bakayım, borsada yatırım yapacağım diye. Hemen haykırmalar başlar "yapma, borsa kumardır" diye "falanca, filanca şu kadar para, evini arabasını batırdı" derler. Aslında borsa kumar değildir ama gözü kapalı o hisseden bu hisseye uçan finansal okuna yazarlığı olmayan insanlar için kumardır. Sağına soluna bakmadan yolun karşısına geçen adam için bu yaptığı bile kumar değil midir? Biz bu adam arabanın altında kaldığı için karşıdan karşıya geçmek kumardır mı diyeceğiz?

Bakın ben viop'a kumar denmesinden çok net rahatsızım, çünkü böylelikle bana ve viop'ta pozisyon alana kumarbaz deme durumuna düşüyorsunuz. Benim eğitimim, mali durumum, piyasa bilgimi bilmeden bunu söyleyen ukalalık etmiş olur sadece. Kendi adınıza konuşabilirsiniz, piyasaları, enstrümanı bilmiyorsunuzdur, bu sizin için net kumardır. Ben 30 yıldır sermaye piyasalarında işlem yaparım, şu anda oturduğum evin bütün bedelini borsadan kazandığımı söylersem yeterli olur herhalde. Yani benim için piyasalar kumar değil kazanç kapısıdır.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

4.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Borsaya da kumar diyen bir çok insan var, bilanço okumayı bilmediği ve kulaktan dolma bilgilerle işlem yaptığı için para batıran bir çok insan var. Git kendi çevrende söyle bakayım, borsada yatırım yapacağım diye. Hemen haykırmalar başlar "yapma, borsa kumardır" diye "falanca, filanca şu kadar para, evini arabasını batırdı" derler. Aslında borsa kumar değildir ama gözü kapalı o hisseden bu hisseye uçan finansal okuna yazarlığı olmayan insanlar için kumardır. Sağına soluna bakmadan yolun karşısına geçen adam için bu yaptığı bile kumar değil midir? Biz bu adam arabanın altında kaldığı için karşıdan karşıya geçmek kumardır mı diyeceğiz?

Bakın ben viop'a kumar denmesinden çok net rahatsızım, çünkü böylelikle bana ve viop'ta pozisyon alana kumarbaz deme durumuna düşüyorsunuz. Benim eğitimim, mali durumum, piyasa bilgimi bilmeden bunu söyleyen ukalalık etmiş olur sadece. Kendi adınıza konuşabilirsiniz, piyasaları, enstrümanı bilmiyorsunuzdur, bu sizin için net kumardır. Ben 30 yıldır sermaye piyasalarında işlem yaparım, şu anda oturduğum evin bütün bedelini borsadan kazandığımı söylersem yeterli olur herhalde. Yani benim için piyasalar kumar değil kazanç kapısıdır.
    25 yıldır dolar bazında ekside olan borsaya direk kumarhane diyebilirsiniz!

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Cahil adama hayatın kendisi kumardır zaten, borsaya ihtiyacı olmaz. Bana ev kazandıran borsaya ben kumarhabe diyemem. Bilanço okuyarak hisse aldıp sattım diyen borsada kaybetmemiştir. Borsada "oynayanlar" kaybetmiştir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku

Viopta yokum fakat bende bundan yakınanlardanım.
    Hisse senedi için konuşursam;
    işim bu, orta ve uzun vadede ekmeğimi buradan kazanıyorum diyince " o iş emekli işi , kimse kazanamıyor"der büyüklerim . seninde dediğin gibi ülkemizde kumar gözüyle bakan çok.
    tam tersi profesyonel bir iş.
    Syg.

çok kısa vadeciler için aşağıdaki video izlenmelidir. gayet açık ve net anlatıyor.

Son düzenleme : Trade Shark; 09-03-2019 saat: 21:36.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Borsa asla kumar değildir.
    Kumarda arada kazanma ihtimali vardır ama borsada oda da yok diyorlar

Sayfa 254/1000 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •