"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Son düzenleme : british; 26-03-2017 saat: 12:24.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dünyayı ve gelişmeleri yorumlarken ciddi olmak lazım... Şu anda ABD devletçi bir başkan seçti... Çin için Devlet Kapitalizmi yorumu yapılırken... eskiden birçok kesimi slogan ile uyuturlardı.. şimdi ise herkesi Reklam ile mi ikna edecekler/uyutacaklar... Bu mu ilericilik...
[emoji23]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Benim merak ettiğim şu .
Bu lafları birbirlerine hemde kamuoyu önünde söyleyenler, birbirlerinin yüzlerine nasıl bakıyorlar, ayrıca bize söyledikleri sözlerin samimiyetine nasıl inanalım. Ben birine ******** desem en azından bir yumruk yerim, bunlar el ele gönül gönüle yola devam ediyorlar. Etsinler sorun yok da, bizi neden kullanıyorlar, Kendilerini akıllı bizi pardon yanlış anlaşılmasın beni aptal mı sanıyorlar acaba?
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Rte kafatasçı, ırkçı, kandan beslenenlere, fatiha bilmez kafirlere, kendine bozkurt gibi hayvan ismi verenlere muhtaç olmuş demekki...Bir yanda pkk, barzani, şeyh sait sevicileri öte yanında bahçeli ve mhp yönetimi Allah mesut bahtiyar etsin..Gerçek ülkücüler yok bu filmde yanlız, olmasıda düşünülemez, ülkücü geçmişi unutacak kadar aptal değildir.
Bazıları burada Evet için yazıyorlar...Eğer aşağıdaki ankete de Evet diyorlarsa zaten sorunu bizim için örnek olacak şekilde çözmüş olurlar...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri