Sayfa 255/774 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by ufuktakiler Yazıyı Oku
    sonuçta verdiği oydan ötürü birileri utanacak.

ben ailem çocuklarım ve torunlarım için evet diyeceğim inşaallah utanan olmam.
    1982 referandumunda hayır demiştim pişman değilim şimdi evet diyeceğim umarım gene utanmamı gerektirecek bir durum olmaz.

hayır diyen arkadaşlar ne kadar rteye gıcık oluyorsa bende tam aksine rte ye o kadar güveniyorum.
    hatta biraz daha ileri gidiyorum allah cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin eğer onun ömrü kısaldıysa benim ömrümden alsın ona versin.
    biz anayasa değişikliğini oyluyoruz....

rte yi değil !

siz daha konuyu anlamamışınız !
    Son düzenleme : british; 26-03-2017 saat: 12:24.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    zihniyet olarak demiştim devletçilik öldü ya
    Dünyayı ve gelişmeleri yorumlarken ciddi olmak lazım... Şu anda ABD devletçi bir başkan seçti... Çin için Devlet Kapitalizmi yorumu yapılırken... eskiden birçok kesimi slogan ile uyuturlardı.. şimdi ise herkesi Reklam ile mi ikna edecekler/uyutacaklar... Bu mu ilericilik...
    [emoji23]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5. Benim merak ettiğim şu .
    Bu lafları birbirlerine hemde kamuoyu önünde söyleyenler, birbirlerinin yüzlerine nasıl bakıyorlar, ayrıca bize söyledikleri sözlerin samimiyetine nasıl inanalım. Ben birine ******** desem en azından bir yumruk yerim, bunlar el ele gönül gönüle yola devam ediyorlar. Etsinler sorun yok da, bizi neden kullanıyorlar, Kendilerini akıllı bizi pardon yanlış anlaşılmasın beni aptal mı sanıyorlar acaba?

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Dünyayı ve gelişmeleri yorumlarken ciddi olmak lazım... Şu anda ABD devletçi bir başkan seçti... Çin için Devlet Kapitalizmi yorumu yapılırken... eskiden birçok kesimi slogan ile uyuturlardı.. şimdi ise herkesi Reklam ile mi ikna edecekler/uyutacaklar... Bu mu ilericilik...
    [emoji23]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Rumeniggeye kızma Üstad...Yaptıkları 3 fabrika ismi bulamayınca oda liberal oluvermiş, ne yapsın garibim...köprü, yol karın doyuracak sanıyor, her yıl 1.5 milyon genç geliyor, bunlar iş, aş isteyince köprüleri, yolları yedirir artık..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Rte kafatasçı, ırkçı, kandan beslenenlere, fatiha bilmez kafirlere, kendine bozkurt gibi hayvan ismi verenlere muhtaç olmuş demekki...Bir yanda pkk, barzani, şeyh sait sevicileri öte yanında bahçeli ve mhp yönetimi Allah mesut bahtiyar etsin..Gerçek ülkücüler yok bu filmde yanlız, olmasıda düşünülemez, ülkücü geçmişi unutacak kadar aptal değildir.

8. Bazıları burada Evet için yazıyorlar...Eğer aşağıdaki ankete de Evet diyorlarsa zaten sorunu bizim için örnek olacak şekilde çözmüş olurlar...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 255/774 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •