Sayfa 255/284 İlkİlk ... 155205245253254255256257265 ... SonSon
Arama sonucu : 2268 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    50 nin altında al... 70 ve doğru 67 den itibaren sat! Tekraren alım zamanı gelmiş...

Teşekkürler Piramit menkul değerler,
    Teşekkürler Mehmet Bektur!

Portföyün hareketli kısmı ile tekrar Tınaztepeye yönlendiriyorum, 67 de satarım.

Bol kazançlar..
    Sayın acemşah, sizi severim sayarım. Ama şu yazdığınız yazı k.b ama milletle daşşak geçmek demek. Burda ki yatırımcının çoğu terste kalmışken yazdıklarınıza daha dikkat etmenizi rica ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by Kütahyalı Yazıyı Oku
    Sayın acemşah, sizi severim sayarım. Ama şu yazdığınız yazı k.b ama milletle daşşak geçmek demek. Burda ki yatırımcının çoğu terste kalmışken yazdıklarınıza daha dikkat etmenizi rica ederim.
    Pazarlamacı nasıl ele verdiğini kabul etmiş 18 Şubat da yazdı hisse 55 den düşmeye başladı. 9 Ocakta yazdı hisse 65 den düşmeye başladı. Ne zaman ortaya çıksa ters indikatör çalışır. Ağa babaları mal satarken o da gerekli yerlerde işini yapar.

3.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    50 nin altında al... 70 ve doğru 67 den itibaren sat! Tekraren alım zamanı gelmiş...

Teşekkürler Piramit menkul değerler,
    Teşekkürler Mehmet Bektur!

Portföyün hareketli kısmı ile tekrar Tınaztepeye yönlendiriyorum, 67 de satarım.

Bol kazançlar..
    İyi mal boşalttınız ama tebrikler. Gedik den mi satan sensin yoksa Yapıkredi mi yoksa her ikiside mi

4. Sıra tınazdaki maniplatörleri almaya geldiği sanki

5. Değerli Acemşah üstadım , kağıtlarınız TNZTP (48 lere kadar indi) ve PNSÜT ( şu an - 9.03 kayıpta ) yerlerde sürünüyor . Acaba diyorum bu kağıtlarınızı satıp eski göz ağrılarınızdan SEGYO ya(günlerdir TAVAN ) destek mi olmaktasınız ?

Not: Geçen sene SEGYO ları sattığınız zaman , TNZTP ve PNSÜT e DESTEK OLMAK İÇİN segyoları sattığınızı söylemiştiniz de ...
    Son düzenleme : CARTAGENA; 04-03-2025 saat: 15:57.

6.  Alıntı Originally Posted by CARTAGENA Yazıyı Oku
    Değerli Acemşah üstadım , kağıtlarınız TNZTP (48 lere kadar indi) ve PNSÜT ( şu an - 9.03 kayıpta ) yerlerde sürünüyor . Acaba diyorum bu kağıtlarınızı satıp eski göz ağrılarınızdan SEGYO ya(günlerdir TAVAN ) destek mi olmaktasınız ?

Not: Geçen sene SEGYO ları sattığınız zaman , TNZTP ve PNSÜT e DESTEK OLMAK İÇİN segyoları sattığınızı söylemiştiniz de ...
    50 nin altında alıyorum 65 üzerinde satıyorum... Öyle fazla bir lotla değil.. 40...50 bin lot işte..İşte 3--4 seferdir iiyi para bırakıyor. yapımda emeği geçenlere Teşkkürlerimi sunuyorum.

Pınar sütte, fazla malım yok ama büyük fırsatlar barındıryor. : Müthiş bir bilançosu var hisse başına 5.4 tl zarar elde etme başarısı göstermiş.. bugün zarar yazıyorsa yarın öbür günde demek ki.. 5 lira 10 lira kar elde etme ihtimali de var anlamına geliyor
    ve millet satıyor , allah razı olsun diyorum...
    SEGYO ile şu an bir ilşiğim yoktur.

Tınaztepedeki sabit malım duruyor zaten neredeyse maliyet iyice bedavaya doğru gidiyor.
    Herkese bol kazançlar diliyorum. 355 güzel rakam hedefime gelmeden bırakmam..
    Bol kazançlar dilerim.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

7. Tavan olur diyorlar sosyal medyadaki spekülatif hesaplarda ? ne oldu bilmediğimiz bir şey mi var?
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

8.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    50 nin altında alıyorum 65 üzerinde satıyorum... Öyle fazla bir lotla değil.. 40...50 bin lot işte..İşte 3--4 seferdir iiyi para bırakıyor. yapımda emeği geçenlere Teşkkürlerimi sunuyorum.

Pınar sütte, fazla malım yok ama büyük fırsatlar barındıryor. : Müthiş bir bilançosu var hisse başına 5.4 tl zarar elde etme başarısı göstermiş.. bugün zarar yazıyorsa yarın öbür günde demek ki.. 5 lira 10 lira kar elde etme ihtimali de var anlamına geliyor
    ve millet satıyor , allah razı olsun diyorum...
    SEGYO ile şu an bir ilşiğim yoktur.

Tınaztepedeki sabit malım duruyor zaten neredeyse maliyet iyice bedavaya doğru gidiyor.
    Herkese bol kazançlar diliyorum. 355 güzel rakam hedefime gelmeden bırakmam..
    Bol kazançlar dilerim.
    Teşekkürler Acemşah üstadım ...

Sayfa 255/284 İlkİlk ... 155205245253254255256257265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •