Artan

35,22 9.99 18:10
52,75 9.99 18:10
9,81 9.98 18:10
13,44 9.98 18:10
451,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

14,80 -9.98 18:10
356,50 -9.97 18:10
100,40 -9.96 18:10
6,15 -9.96 18:10
57,95 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.874.570.551,80 18:10
10.151.848.618,00 18:10
8.690.991.652,40 18:10
8.490.855.663,25 18:10
7.109.393.382,54 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 255/336 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305 ... SonSon
Arama sonucu : 2718 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    koç holdingte romanyada yer arayışında.......100 milyon euroluk sağlık yatırımı yapacaklar.....

Koç Holding'den milyonlarca euroluk dev yatırım:

Arazi arayışı başladı
    Son yıllarda Avrupa, Orta Doğu ve Uzak Doğu'daki yatırımlarını artıran Koç Holding, yaklaşık 100 milyon euroluk yeni sağlık girişimi için Romanya'da arazi arayışına başladı. Şirket daha önce kök hücre teknolojileri üreten Stembio'yu ve Antalya'da faaliyet yürüten Kemer Medical Center'a ait 7 hastaneyi satın almıştı.

Türkiye’nin en büyük sanayi ve ticaret gruplarından Koç Holding, sağlık sektöründeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son yıllarda sağlık alanında önemli adımlar atan holding, bu alandaki portföyünü daha da genişletmeye hazırlanıyor.

Koç Holding, Vehbi Koç Vakfı aracılığıyla İstanbul’un en prestijli sağlık kuruluşlarından biri olan Koç Üniversitesi Hastanesi’ni bünyesinde barındırırken, geçtiğimiz yıl Antalya merkezli Kemer Medical Center’a ait 7 hastaneyi daha satın alarak sektördeki varlığını güçlendirmişti. Son olarak biyoteknoloji alanına yönelen şirket, kök hücre tedavileriyle tanınan StemBio’yu bünyesine katarak sağlık teknolojileri alanında da iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Yeni sağlık yatırımlarına dair sinyaller veren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, şirketin sağlık sektörüne yönelik planlarını açıkladı. Bloomberg HT’ye konuşan Ali Koç, Romanya’daki yatırımlarının başarılı bir şekilde ilerlediğini belirterek, sağlık sektöründe de bu ülkedeki varlıklarını artırmayı hedeflediklerini duyurdu.

“Uygun bir arazi bulduğumuzda, yaklaşık 100 milyon euro değerinde bir sağlık yatırımı yapacağız†diyen Koç, bu hamlenin, şirketin sağlık alanına verdiği önemin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Otomotiv, beyaz eşya ve finans teknolojileri alanındaki yatırımlarıyla uluslararası pazarda güçlü bir konumda bulunan Koç Holding, sağlık sektöründe de büyüme stratejisini sürdürerek küresel ölçekte iddiasını artırmayı amaçlıyor.

2. Aracı Kurumlar beğenmeye başlamışlar, güzel bir gelişme.

https://marbas.com.tr/assets/TNZTP-4...LENDIRMESI.pdf
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Hayırlı olsun..
    Yaşlı bakım sigortası gelecek demiş idik, işte geldi geliyor, bu arada epey yaşlanmış Türkiyemizde..
    Tınaztepe umarım yaşlı bakım merkezlerinde biraz hızlanır.. Kanunlaşacak diyorlar.

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/e...modeli-1101352
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4. Tnztp'nin yabancı fon ilgisi var mı yada yabanci alımı var mı? Örneğin bir Norveç fonuna benzer fonların radarında mi?

5.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Tnztp'nin yabancı fon ilgisi var mı yada yabanci alımı var mı? Örneğin bir Norveç fonuna benzer fonların radarında mi?
    Norveç Fonunun büyük bir tınaztepe sağlık yatırımı mevcut, norveç fonu büyük bir referans ve güven kaynağı.

Cinlilerin Türkiye Sağlık Şirketlerine ilgisi var diyorlar bugünlerde. Cinlilerin hastane zincirlerine yatırım istekleri, Cin ile sağlık turizmi işbirlikleri, fonlarının yatırımları oldukça önemli olacaktır.

Liv Hospital'ın İzmirde Lüks Sağlık yatırımı gerçekten önemli ve güzel bir haber, hotelling yer modeli ve nash dengesi teoremlerine göre İZMİR'in sağlık merkezi olmasını perçinleyecek, büyük bir katkı sağlayacaktır. İnşallah bu hastane açma ruhsatını alabilirler ve bu lüks yatırımı gerçekleştirebilirler.
    Néy Nâmé...!

ilk otel konseptli hastane izmirde hiltondamı olacak.........valla elimizde buradan çok daha değerli yer var.....patron biraz işi hızlandırsa iyi olacak........

2020 yılından beri kapalı durumda olan Hilton Otel’le ilgili geçtiğimiz aylarda İzmir'de otelin hastaneye dönüştürülmesi için özel bir hastane grubunun üst düzey yöneticilerinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, otel sahipleri ve İzmir Valisi Süleyman Elban'la görüşüp ön anlaşma imzaladığı basına yansımıştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde gündemdeki Hilton Oteli'nin hastaneye çevrilmesi iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Otel binasının bir kısmının hastane olacağına dair öne sürülen iddialara yanıt veren Tugay, “Ben konuyu birkaç gün önce öğrendim, daha öncesinde bilmiyordum. İki ya da üç gün önce böyle bir görüşmenin olduğunu öğrendim ama bu görüşme bize bildirilmemişti. Bir hastane grubu burada bir hastane açmak istiyormuş ama ben onlara henüz, ‘olur’ demedim†diye konuştu.
    Otelin mevcut durumunun incelenmesi için 3 kişilik komisyon oluşturulduğunu belirten Tugay, “Durumun incelenmesini tam olarak ne yapılmak istendiğiyle ilgili detaylı bilgi istedim. Konuyla ilgili üç kişilik bir komisyon oluşturduk. O arkadaşlarımız görüşmelere devam ediyorlar. Henüz verilmiş bir karar kesinlikle yok. Ama Böyle bir talep olmuş. Bunu da ben dediğim gibi birkaç gün önce öğrendim. Komisyon üyelerinin isimlerini vermem doğru olmaz ama hukukçu, emlak konusuna bakan ve planlamayla ilgili arkadaşlarımız var†dedi.

Egeli turizmciler de Hilton Otel'in hastane olarak değerlendirilmesine karşı çıkmış ve ETİK Başkan Yardımcısı Bülent Tercan da yaptığı açıklamada, "Unesco Dünya Kültür Mirası adayı Tarihi Liman Kenti Kemeraltı'nın sınırları içinde yer alan tesisin hastane yapılması kabul edilemez" şeklinde konuşmuştu.

7. Koç Holding , Ali Koç Blomberg'e verdiği röportajda; sağlık alanında büyümeye devam edeceklerini, yakında 100 milyon euroluk daha bir yatırımın söz konusu olduğunu belirtti. Paranın efendileri sağlık alanına yatırım yapıyorlar ve Cİnliler sağlık sektörü için Türkiye'nin kapasını boş yere çalmaz herhalde...............

Bol kazançlar , hoşçakalın!....
    [IMG][/IMG]
    Néy Nâmé...!

8. Norveç devlet varlık fonunun yanında, Sağlık yatırımlarına esas alan yine bir nevi amerikan devlet fonu olan Alaska fonu da ilgi gösteriyordu. İşte genel kurul toplantısın katılanlar listesinde hazirun cetvelindeki izleri, ta olup bu genel kurula katılmayanları maalesef biz bilemeyiz, ancak işte paranın büyükleri, koç holding gibi sağlıkta büyüyeceğiz burada para var derken.. Cinliler İlgi duymaya başlamışken... Bir şey diyemeyiz..!

[IMG][/IMG]
    Néy Nâmé...!

Sayfa 255/336 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •