Maliye Bakanlığından 2024 senesi mart ayı gayrımenkul sermaye kazancı beyan dönemi mükellef yolharitası...
çok da lazımdı...
vergileri topla sonra çarçur et...
uzay biletine ödenen meblağ kadar Suudlardan kredi alınmış ...
bunun en güzel örneği
Maliye Bakanlığından 2024 senesi mart ayı gayrımenkul sermaye kazancı beyan dönemi mükellef yolharitası...
çok da lazımdı...
vergileri topla sonra çarçur et...
uzay biletine ödenen meblağ kadar Suudlardan kredi alınmış ...
bunun en güzel örneği
Istanbuldaki arsalarima bakiyorum m2 fiyatlarina
tam 1 yil icinde dolar cinsinden %100 artis var
Mumkun degil bu devam edemez
Enflasyon %125 iken dolari baskilayinca boyle sacma sapan istatistikler cikiyor ortaya
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
1h
İBB Kent Lokantalarında 40 TL'ye satılan günün menüsü:
Teşekkürler Başkan İmamoğlu...
(süpermiş !!!)
Alt ve üst yapıya harcanması gereken paralar..........
Kirayı bile karşılamaz ha belediye kendi mülküdür belki ama o civarda kesin belediye kira ödediği birimi vardır...
Boş hizmet....
Fakir fukara ya eve yemek gönderme hizmeti olsaydı bravo derdim.... 2209116AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belediye ihtiyaç sahibine destek vermeli, yoksa tüm topluma maliyet olarak geri dönüyor. Şimdi bu lokantaların bir çok ilde açıldığını göreceksiniz. İhtiyacı olan olmayan herkes kullanmaya başlayacak. Bir süre sonra tabuya dönüşüp artan maliyete rağmen devam edecek. Bunların finansmanı için belediyeler daha çok kaynak ayıracak. Kaynağı finanse etmek için belediyenin gelirlerini artırma yoluna gidecek. Ve para yine sizin bizim cebimizden çıkacak.
Sonuçta belediyenin aş evi olması, afet vs durumlar için ekmek üretim tesisleri olması güzel bir şey. Ama fazlasının desteklemiyorum.
Yer İmleri