-
20th Century Fox, Kate Winslet ve Idris Elba'nin oynadigi romantik drama The Mountain Between Us'in posterini yayinladi.
-
Annapurna Pictures, John Boyega e Will Poulter'in oynadigi drama-gerilim Detroit'in yeni fragmanini yayinladi.
-
Fox Searchlight Pictures, Margot Robbie, Domhnall Gleeson ve Kelly Macdonald'in oynadigi biyografi-tarih Goodbye Christopher Robin'in fragmanini yayinladi.
-
Iskocyali ekonomist, filozof ve yazar Adam Smith'in dogum yil donumu (16 Haziran 1723)

"Her birey kendi karini arttirmaya calisirken amaci hic de bu olmadigi halde butun toplumun zenginliginin artmasina hizmet eder. Bunu yaptiran piyasanin gizli elidir."

"Ayni zanaatin erbabİ eglence icin bile nadiren bir araya gelir ve toplantilari ya umuma karsi bir komployla neticelenir ya da fiyatlari arttirmaya yonelik bir tertiple."
-
Ingiliz komedi aktoru, yazar ve film yonetmeni Stan Laurel'in (Arthur Stanley Jefferson) dogum yil donumu (16 Haziran 1890)

-
Amerikali roman, oyun ve oyku yazari, sair Joyce Carol Oates'in dogum gunu (16 Haziran 1938)
"Yillar onceydi, mutluydum, kendimdim ve mutluydum ama farkinda degildim. Ne cocuk sayildigim ne de cocukluktan tam olarak ciktigim yillardi. Cogunlukla yalniz oldugum, kendimi yalniz hatırladigim yillar. Gercekte de boylesin aslinda: yalniz, yapayalniz." Kalp Koleksiyoncusu

"In a long-ago time when I didn't know Yes I was happy, I was myself and I was happy. In a long-ago time when I wasn't a child any longer yet wasn't entirely not-a-child. In a long-ago time when I seemed often to be alone, and imagined myself lonely. Yet this is your truest self: alone, lonely."

"Okumak, bizi istemsizce, SIK SIK caresizce kaymaya iten tek yoldur. Baska bir cilt icine, baska bir sese ve baska bir ruha."
-
Randal Kleiser'in yonettigi, John Travolta, Olivia Newton-John ve Stockard Channing'in oynadigi muzikal komedi Grease, 16 Haziran 1978 tarihinde vizyona girdi.

-
Batman Returns (Batman Donuyor), 25 yil once bugun California'da vizyona girdi (16 Haziran 1992)

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri