Yanancıya ekstra ıskonto doye bısey olmaz yanı ıyı o zaman onlara 2tlye versın halka arz edıldıgı gun adamlr dırek acılıs fıyatımdan satsa yuzde 300 400 kar eder oyle sey olurmu hıc herkes esıt sartlarda alır
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Sonuç halka arza girilir mi girilmez mi?
Ben bırde soyle dusunuyorum bılmem sız ne dersınız yabancınında 7.50den alacagını varsayarsak bu adamlr aldıgı fıyattan yada altından satmayacagına gore(kar edecekler amac bu) sırket ortagıda bır yıl boyunca satmayacagına gore bu hısseyı alanlar ust fıyatı bekleyıp ordan satacak demektir.Ve %90 yabancı yatırımcı geleceğine göre bunuda ayarlamış Enerjisa demekki talep var bence bu alanda 7:30’dan alan aşağısına da satmayacağına göre bu hisse yükselecek gibi hissediyorum bu benim şahsi kanaatim yatırım tavsiyesi değildir
6.25 - 7.50 arası teklif alınacak daha öncede yazdım, Sende teklif verebilirsin dersin ki bana 6.4 dan ver. Tekliflerin ağırlıklı ortalaması 6.7 olursa alamazsın. Ancak 7.0 yada tavandan 7.5 den istedin bu sefer size 6.7 den verilecek diğer 7.50 farkı bloke paran iade edilecek daha önce bunları yazdık. Kağıdın yükselmesi düşmesi fiyat garantisi hususları diğer riskler yazılarımızda var burada tekrar etmeyelim.
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri