Sayfa 26/372 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Yildirim23612 Yazıyı Oku
    Bence 1-2 subatta gelen talebe gore olusacak fıyat ve tek fıyat olacak butun yatırımcılar ıcın
    normalde öyle olması gerek ama. yüzde 85 yabancı demiş. sen 1000 lot yazarken adamlar 10 milyon lotlar alacak. aynı fiyattan vereceklerini sanmam onlara iskonto uygularlar.

2.  Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku
    Bizde öyle olmasını düşünüyoruz itirazımız yok ancak bu ticaret... ekstra iskonto %85 için yaparsa kim hayır diyecek var mı bir babayiğit hayır diyecek... Kanunen de bildiğim kadarıyla bir sakıncası yok.
    Ustad ekstra ıskonto yapacaksa ızahnamede yer alır oyle kafasına gore yapamaz en nıhayetınde bız de ortal olacağız onun ıcım kafama gore ona bı fıyat buna bu fıyat dıyemez tek fıyat olur dıye bılıyorum

3. Yanancıya ekstra ıskonto doye bısey olmaz yanı ıyı o zaman onlara 2tlye versın halka arz edıldıgı gun adamlr dırek acılıs fıyatımdan satsa yuzde 300 400 kar eder oyle sey olurmu hıc herkes esıt sartlarda alır

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by Yildirim23612 Yazıyı Oku
    Yabancıya ekstra ıskonto doye bısey olmaz yanı ıyı o zaman onlara 2tlye versın halka arz edıldıgı gun adamlr dırek acılıs fıyatımdan satsa yuzde 300 400 kar eder oyle sey olurmu hıc herkes esıt sartlarda alır
    Kesin extra iskontolu olur demedim ayrıca yapılsa bile yabancıyı çekmek için %1-2 daha fazla iskonto yapabilirler diyorum olur olmaz biz bilemeyiz ki bunu... ama benimde görüşüm seninle aynı tabii ki aynı şartlarda olmalı...
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Sonuç halka arza girilir mi girilmez mi?

6.  Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku
    Kesin extra iskontolu olur demedim ayrıca yapılsa bile yabancıyı çekmek için %1-2 daha fazla iskonto yapabilirler diyorum olur olmaz biz bilemeyiz ki bunu... ama benimde görüşüm seninle aynı tabii ki aynı şartlarda olmalı...
    Ben bırde soyle dusunuyorum bılmem sız ne dersınız yabancınında 7.50den alacagını varsayarsak bu adamlr aldıgı fıyattan yada altından satmayacagına gore(kar edecekler amac bu) sırket ortagıda bır yıl boyunca satmayacagına gore bu hısseyı alanlar ust fıyatı bekleyıp ordan satacak demektir.Ve %90 yabancı yatırımcı geleceğine göre bunuda ayarlamış Enerjisa demekki talep var bence bu alanda 7:30’dan alan aşağısına da satmayacağına göre bu hisse yükselecek gibi hissediyorum bu benim şahsi kanaatim yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Sonuç halka arza girilir mi girilmez mi?
    30 gün içinde fiyat istikrarını garanti edıyor şirket demekki arz fiyatının ialtına gelmeyecek 30 gün içinde üzerinize ne koyarsa kardır

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by Yildirim23612 Yazıyı Oku
    Ben bırde soyle dusunuyorum bılmem sız ne dersınız yabancınında 7.50den alacagını varsayarsak bu adamlr aldıgı fıyattan yada altından satmayacagına gore(kar edecekler amac bu) sırket ortagıda bır yıl boyunca satmayacagına gore bu hısseyı alanlar ust fıyatı bekleyıp ordan satacak demektir.Ve %90 yabancı yatırımcı geleceğine göre bunuda ayarlamış Enerjisa demekki talep var bence bu alanda 7:30’dan alan aşağısına da satmayacağına göre bu hisse yükselecek gibi hissediyorum bu benim şahsi kanaatim yatırım tavsiyesi değildir
    6.25 - 7.50 arası teklif alınacak daha öncede yazdım, Sende teklif verebilirsin dersin ki bana 6.4 dan ver. Tekliflerin ağırlıklı ortalaması 6.7 olursa alamazsın. Ancak 7.0 yada tavandan 7.5 den istedin bu sefer size 6.7 den verilecek diğer 7.50 farkı bloke paran iade edilecek daha önce bunları yazdık. Kağıdın yükselmesi düşmesi fiyat garantisi hususları diğer riskler yazılarımızda var burada tekrar etmeyelim.
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 26/372 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •