O egeli ben değilim
Rehin/teminat , her ne ise ,çıkan hisseler ertesi gün hesabıma geri gelmiş.
Mkk'nın sitesinden hesabımdan rehin ile ilgili 2018'den beri 54 tane işlem tespit ettim.
Borcum 0 (sıfır).
Son düzenleme : british; 01-02-2021 saat: 16:52.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Alkim için negatif bir yorumum yok. Ucuz da değil ama, uzun vadeli düşünülebilir. Düzgün yönetilen, istikrarlı büyüyen bir firma.
Sasa ya gelince, patronu borsacı galiba, kağıdı çok güzel ambalajlamış, pek çok aracı kurumla ilişkileri de iyi..iyi ki, bir sürü araştırmacı güzel konuşuyor hakkında...1 tl lerden, 25 lere gelmiş...hep hikaye anatılmış, şöyle büyüyecek, böyle büyüyecek vs...zaten önümüzdeki 5-10 senelik büyümesini şimdiden fiyatlamış gibi.
Bu kağıt yüzünden Tuncay Turşucunun gözümdeki değeri çok düştü...Genelde analizlerini beğensem de, bu kağıda bir türlü pahalı diyemedi....hep geleceği parlak dedi...özetle, iyi allanan, pullanan, patronun bizzat işin içinde olduğu bir kağıt...bu nedenle borsa performansı son 4-5 senedir çok iyi...ama önümüzdeki 4-5 yıl için yatırım yapar mısın deseler, kesinlikle yapmam.
En son geri alım konusu midemi bunadırmıştı...kağıt 20 lerde, tüm zamanların zirvesinde, her türlü borsayı kat kat geçmiş...şirket geri alım açıklıyor...niye, çok mu satılmış ,ederinin çok altında mı? hayır...cari fk sına, favök üne bakıyorsun inanılmaz pahalı...geleceğe dönük rakamlara baksan, ancak 5 yıl sonra makul çarpanlara gelecek.
uzun lafın kısası, ben biraz da sahibine ve pazarlayanlara kıl olduğum için uzun vade yatırım yapımaz diyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
2018'den beri 54 kere giriş-çıkış olmuş !!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
kağıdın dolaşımdak payları, patronun yakın çevresi tarafından toplanmıştır...açıkla bir geri alım, oluşan taleple, yakınlar kağıdı elinden çıksın rahat rahat, hem de yüksek fiyattan.
siyasilerle yakın ilişkileri olan, bu nedenle spk vs kimsenin pek dokunamadığı bir yatırımcı kitlesi oluştu...her türlü pislik dönüyor artık..eskinin spekülatörleri de artık yeni nesil spekülatöre dönüştü.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri