Sayın keko,
Yuri'den bize aktardığınız haberler için teşekkür ederiz. Şirket büyüyor. 300'un üzerine atıp orada kalıcı olsa benim gibi yüksekten alanlari da bir nebze rahatlatacaktır.
Sayın keko,
Yuri'den bize aktardığınız haberler için teşekkür ederiz. Şirket büyüyor. 300'un üzerine atıp orada kalıcı olsa benim gibi yüksekten alanlari da bir nebze rahatlatacaktır.
Siemens işi biraz abartılıyor. Tamam güzel bir gelişme, ancak nihayetinde fason üretim. Siemens'in kim bilir kaç tane böyle fason üretim yaptırdığı partneri vardır.
Bize daha büyük işler ve gerçek ortaklıklar lazım.
Ne olursa olsun patron tahtayı kanalda tuttu. Teknik olarak bir sonraki hedef düşe kalka 400 TL.
Hocam bir şeyi de beğen yaa. Minimum 25 bin dolarlık bir ürün üreteceksin ve 4 yıl boyunca müşteri hazır olacak. Üretim bandın hiç durmayacak. Belki yeni yatirim yapacak kapasite artiracaksin. Düzenli döviz gelirin olacak. Üretim tarafinda inverter panel sunjunior derken birde bu iş harika oldu. Siemens in bir sürü taşeronu varmış. Bize ne abicim. Biz kendi hesabimiza bakarız. Birde şu durum var biz bunu zaten uretebiliyoruz anladığım kadarı ile yani şu an yeni bir şey yapmaya ve beklemeye gerek yok. Ilk ceyrek bilançoda bile ciro ve kâr etkisini görmek mümkün gibi görünüyor
Yeni başlığın hatrına kap ı hissediyorum demiştim iki tane geldi bugün 😊 bu 100 lüklerden 3-5 tane daha gelecek hissediyorum yine 😃 hayırlısı
Son düzenleme : Rapmatic; 02-12-2022 saat: 00:41.
Syn hocam bu çapta işler bize level atlatmaz, zaten uretim yetenegimiz mevcut ki bize tasere ediyorlar. Gayet iyi bir haber ancak büyük bir ortaklık gibi lanse edilmesi yanlış.
40-50 mio USD lik kaplar gelince, Siemens yada benzeri devlerle ortaklık olursa, sunjunior artık evlere girmeye başlayınca ,Her çatıya su ısıtıcılar gibi ges kurulmaya başlayınca işte o zaman heyacanlanirim.(yakin gelecekte çok mümkün)
Yoksa 30 milyar pd li bir şirketin 60 milyar pd ye çıkması için bu tarz anlaşmalar yeterli değil.
Ve fakat an itibariyle hemen hemen her çeyrek 2 milyar TL'lik total kaplar geliyor, bir bu kadar da diğer işleri düşünürsek zaten korkunç paralar kazanacağını öngörebiliyoruz şirketin.
Devasa hikayelerine rağmen bu anlaşmanın çok fazla parlatılmasına anlam veremedim.
Bu anlasma ile yilda kaç adet
ürün üretilecegi kaç para fiyata satılacağı ciroya ve kâr a ne kadar katkı vereceği netleştigi zaman çok mu parlatildi az mı parlatıldı karar verebiliriz. Firma ile iletişimi iyi olan arkadaşlar bu konuda bilgi alabilirler ise bizde mutlu oluruz.
Sımens gibi firmalar enerji ve işçilik maliyetleri arttığı için vede daha karlı işlere odaklanmak için bazı ürünleri fason üretirirler...biz de de tüm bu şartlar olduğu için ileride bu tür üretimler daha olacak...bu ürünler brim fiyatı yüksek olan ve yılda binlerce satılan ürünler...gesan bundan çok ciddi gelirler elde edecek...
ikinci bir konu da bu ürünleri üretmek ile piyasadaki itibarının artmasıdır...artık müşteriler madem gesan simensin ürünlerini üretebilecek donanımda ise o halde gesanın ürünleri de simens kalitesindedir diye düşünecekler...o halde biz neden çok pahalı ürünü alalım bunun yerine hem çok kaliteli hem de fiyatı makul gesan ürünlerini alalım diye düşünecekler...buda gesanın diğer ürünlerine talebi artıracaktır...talebin artması ile de gesanın hem satış adetleri hem de brim fiyatları artacak böylece net kar marjı artacaktır...yani dolaylı yönden itibar nakite dönüşecek...gesanın rekabet gücünü artıracak ve finansal olarak büyük katkılar sunacak..
bu tür anlaşmalar sizi ikinci ligten birinci lige çıkarmasını sağlar...benim de asıl önemsediğim budur...daha geçen haftalarda güney korenin en önde gelen elektrik firmasını kendi ürünlerini ürettirecek lisans anlaşması yaptı...güney koreli bu şirket dünyaca meşhur LG firmasının elektrik ile ilgili şirketi idi...teknolojide japonya, güney kore, almanya ve amerika gibi ülkeler çok ileri giden ülkelerdir...işte şu ana kadar alman ve güney kore şirketlerine ürün satıp onlarla işbirliği yapabilmek çok değerli...bu tür işler size gerçekten de level atlatıyor...
ben bu anlaşmanın gesana ciddi bir gelir sağlayacağını aynı zamanda da itibarını çok artıracağını düşünüyorum....bu yol açıldıktan sonra ileride buna benzer anlaşmaların da çok olacağını düşünüyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
GES lerde ,okullarda,fabrikalarda ,tesilerde...v.b yerlerde kullanıldığına göre bu rakamı binlerce olarak ifade edebiliriz...bir de bu ürün tüm ülkelere simens adı altında da ihracat edileceğini düşündüğümüzde çok büyük rakamların olacağını tahmin etmek çok zor değil...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri