Sayfa 26/1003 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Ali Babacan: Biz kendimizden gayet eminiz, bu 15 arkadaşımız hakkı ile ve helalinden seçilmişlerdir. Haketmişlerdir. 2. turda da bütün teşkilatlarımızla sahada olacağız. Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için çalışacağız...

Parasal sıkılaştırmanın ilk sinyali çakıldı...Mevcut anlayış kazanırsa ilk iş parasal sıkılaştırma yapacaklar ama çarşıda gördüğüm manzara millet fiyatına bakmadan altın ve döviz alıyor..Türkçesi TRY vebalı muamelesi yapılıyor...90 lı yıllarda da böyleydi..Elinde TRY geçince hemen kuyumcuya ya da dövizciye millet koşardı hatta maaşın tamamını dövize bağlar ihtiyaç oldukça bozdururdu...

Parasal sıkılaşma gelirse dövize çok etkisi olacağını sanmıyorum ama esnafa sağlam girecek gibi duruyor...

3. Neydi meşhur bir söz vardı. Su verenen itfaiyenin hortumunu keseyim. Hele o günler gelecek. Bana ne. Dün biri geldi para istedi. Git dedim herkes mayış alıyor sende al. Ben kedilerime kuşlara köpeklere bakarım.

Alamanya da uzun oy kuyrukları oluşmuş. Onlarda biliyor İreis alınca seçimi örolari yazın değer kazanacak. Bas bas ireise bas yapiyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Neydi meşhur bir söz vardı. Su verenen itfaiyenin hortumunu keseyim. Hele o günler gelecek. Bana ne. Dün biri geldi para istedi. Git dedim herkes mayış alıyor sende al. Ben kedilerime kuşlara köpeklere bakarım.
    Replikleri hazırlayalım ... ne oldu Paşiyan togglar sihalar...

Güncel bazı verileri yazalım:

Cari açık 55,4 milyar dolar

MB rezerv - 74,8 milyar dolar

Kısa vadeli dış borç 203 milyar dolar

4 ayda 382 milyar TL açık (19 milyar dolar)
    (Yılsonuna 850 milyar TL bekleniyor)

CDS : 700

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Replikleri hazırlayalım ... ne oldu Paşiyan togglar sihalar...
    Mayısta bin togg teslim edilecekmiş, şuana kdr teslim edilen 60 mış
    Kaynak halktv
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Kısa vadeli dış borç 203 milyar dolar

CDS : 700
    Bu yükün altından kimse kalkamaz, kartopu büyümeye devam ediyor, büyük ekonomist amca oğlu ben olsam herkesin dövizini alır. Döviz alımını yasaklarım demişti.
    Galiba işin sonu oraya gidecek ama, sonuç herşekilde hüsran, satacak bişeyde kalmadı, ağa belki marabalarını satar, yani bizi.
    Another day in paradise

Sayfa 26/1003 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •