Sayfa 261/582 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Şükürler olsun annemin satılık evi vardı 4 ayda ancak satabildik bugün. İnsanlar farkında değil belki ama gmenkul piyasasında çok ciddi durgunluk var. Aynı nitelikte daha bakımsız bir alt kat daireyi Haziranda 1550 satıldı biz bugün 1600 e daha iyi durumdaki daireyi ancak verebildik. Tartışmasız şekilde net olarak haftaya Eregl alacağım.
    Yeri gelmişken diğer tarafta Sezgin Abiye sataşanlara müsaadenizle h.s.tirin oradan demek istiyorum. Bu mecrada kaç kişi adını soyadını kim olduğunu acik saçık ortaya koyarak analiz yapıp ardından durabiliyor. Sezgin Abiyi bir defa dahi görmedim ama ben razıyım trading illetinden kurtuldum temettü emeklisi oldum sayesinde Allah da kendisinden razı olsun. Kim olduğu ne olduğu belli olmayan Twitter hesabını referans göstermiş bir de şahsın birisi ki ben de takip ederim hesabı ve benim de var bir tahminim kimdir necidir

Valla çok mutlu oldum anacığımı şu evden kurtardım. 50 bin lot Eregl paketlerim inşaAllah. O evden maximum aylık 6 bin lira kira alabilirdi. Kira yerine biraz da temettünün keyfini çıkarsın
    Hayırlı olsun, bol temettüleri olsun yeni hisselerin
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

2. Tüm iyi dilekler için teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşaAllah

3.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Tüm iyi dilekler için teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşaAllah
    Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde bol bol temettüler alırsınız İNŞALLAH...

4. Yaklaşık 2 yıldır. Ereğli hissesine kendi çapımda yatırımım var.
    Sezgin Bey'i tanımam, etmem. Ama samimi bir insan olduğunu düşünüyorum. Elindeki mevcut bilgiyi samimiyeti ile paylaşıyor. Ben yazışmalarında hiç bir zaman kısa vadeli al-sat yorumu görmedim. Uzun vadeli uzun vadeli diyor. Kendisinin savunulmaya ihtiyacı yok. Çünkü; okuduğum kadarı ile kimseye tavsiyede bulunmadı. Tecrübelerini paylaştı. Samimiyetle, art niyet olmadan insanlara yardımcı olmaya çalışanlardan ALLAH razı olsun.
    Son düzenleme : alperen3460; 07-10-2022 saat: 17:30. Sebep: kelime hatası

5. ABD yine kan gölü...

6. Daha önce de yazmıştım, rüzgar arkamızdan esseydi ki esiyordu da... Rüzgar tersine döndü, arkadan işler (ruslar muslar) çevrildi.

Bunlar olmasa, nasıl ki THYAO 20'lerden 100'lere gidiyor, Ereğli, İsdemir de heralde buralarda durmayacaktı... O zaman böyle eleştiriler olur muydu?

Bir de forumdaki 1000 kişiye sorsaydık 6 ay önce, Endeks 4000'e giderken ve bist 30 da kendini katlamayan hisse kalmazken, Ereğli yerinde sayacak diye, 5 kişi çıkardı yada çıkmazdı bu da ayrı bir durum tabii ki...

Gün olur devran döner. Buradayız bekliyoruz..

İsdemir takasta yabancı haftalıkta artı 500 k

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Daha önce de yazmıştım, rüzgar arkamızdan esseydi ki esiyordu da... Rüzgar tersine döndü, arkadan işler (ruslar muslar) çevrildi.

Bunlar olmasa, nasıl ki THYAO 20'lerden 100'lere gidiyor, Ereğli, İsdemir de heralde buralarda durmayacaktı... O zaman böyle eleştiriler olur muydu?

Bir de forumdaki 1000 kişiye sorsaydık 6 ay önce, Endeks 4000'e giderken ve bist 30 da kendini katlamayan hisse kalmazken, Ereğli yerinde sayacak diye, 5 kişi çıkardı yada çıkmazdı bu da ayrı bir durum tabii ki...

Gün olur devran döner. Buradayız bekliyoruz..
    O zaman burda sisecilerin dikiş tutmaz sabri videosu izleyeceğiz.
    İyi akşamlar.

Sayfa 261/582 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •