Sayfa 262/1032 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Aseli alt yüklenicilerin %80 nindan fazlası yurt içinden...

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teknolji transferi yaptığı alt yüklenicileri kastediyorum.
    Mesela, aselpod projesini inceleyin. Ana yüklenici kim? Alt yüklenici kim?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Millet balataları sıyırdı... burası halkb topiği

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Altay daha belli değil..ama büyük ihtimal Alman olacak...ben aselin tüm tedarikçilerinden bahsettim dostum.altaydan değil.
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Motoru Alman yapimi degil mi? Hatirladigim kadariyla %70 yerli olma sarti vardi parcalarin.

Her ne kadar maliyeti disardakilerden yuksekse de, arkadaslar bu konu uzerine takilmissa da... ben olaya stratejik urun olarak bakiyorum. Disa bagimlilik azalacak. Ayrica ilk etapta maliyetler yuksektir her urunde. Surum arttikca bunlar da duser.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Teknolji transferi yaptığı alt yüklenicileri kastediyorum.
    Mesela, aselpod projesini inceleyin. Ana yüklenici kim? Alt yüklenici kim?
    Aselpold da %60 civarıdır.yanlis hatırlamıyorsam...ama bir ara bakar size yazarım.calistigi tedarikçiler anlaşmalı yurt içi tedarikçiler..ha onlar teknoloji transferinde yurt dışı ile çalışıyorsa onu bilemem.
    aselin şimdiye kadar ki asıl sorunu yonetimiydi.....bazı değişiklikler oldu..bakalım bunlar nasıl yönetecek....aldığım bilgilere göre optikte dünyada şu anda bir numaraya oynuyor...sivas fabrikası çok iyi mal üretiyor.asel telsizde de çok üst sıralarda...fakat şu uçak teknolojisinde hala çok geride..sivil ulaşım sistemlerinde de yeni..GSM e iyi başlangıç yaptı..ama ordada hala çok yeni.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Hava savunma sistemleri konusu çok belirsiz.bora ve hisarda ne durumda bilemiyoruz..denemeler yaptılar ama uzun menzilli konusunda bir bilgi yok elimizde.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Neyse burası halk topigi ..bu kadar yeter..herkese bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Millet balataları sıyırdı... burası halkb topiği
    Aselsan'la hepimiz ilgileniyoruz. Bilgide zarar yok. Ilgilenen arkadaslar faydalansin. Ayrica Asel'i soran sn. pilavli, okeyi veren sn. TREND

Halk Bankasi ile ilgili ne yazalim sn. Drexty? Her sey 20 kere yazildi artik. Al yazayim. ZTE olayinda dip calismasi 2 ay surmus. Sonra %20 yukari cekip 3 ay orda yatayda tutmuslar cezayi beklerken. Bir baglilik var midir, yok mudur, borsa geriye bakmaz ama gorecegiz.

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Aselpold da %60 civarıdır.yanlis hatırlamıyorsam...ama bir ara bakar size yazarım.calistigi tedarikçiler anlaşmalı yurt içi tedarikçiler..ha onlar teknoloji transferinde yurt dışı ile çalışıyorsa onu bilemem.
    aselin şimdiye kadar ki asıl sorunu yonetimiydi.....bazı değişiklikler oldu..bakalım bunlar nasıl yönetecek....aldığım bilgilere göre optikte dünyada şu anda bir numaraya oynuyor...sivas fabrikası çok iyi mal üretiyor.asel telsizde de çok üst sıralarda...fakat şu uçak teknolojisinde hala çok geride..sivil ulaşım sistemlerinde de yeni..GSM e iyi başlangıç yaptı..ama ordada hala çok yeni.
    Yazmanıza gerek yok. Ben cevabı biliyorum. Aselpod alt yüklenicisine bakın... Sonra aselsan ne kadarını yapmış anlarsınız...

Millilik oranı hesaplamasında ne yapılıyor, bir de onu inceleyin. Mesela çalışanların yemeği, ulaşımı için harcanan para millilik oranına dahil ediliyor olabilir mi? siz bir araştırın. Cevabı yazmanızı beklemiyorum. Yemeğe konulan domates, biber, soğan vs. yerli ya :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 262/1032 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •