Hisseye A1 Capital hareket vermiş. 237 bin lot satmış. İş yatırım 107 bin lot almış.
Hisseye A1 Capital hareket vermiş. 237 bin lot satmış. İş yatırım 107 bin lot almış.
**Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
A1 Capital , son 2 hafta içerisinde pasiften alış girerek alımları 0.61 ve 62 den yaptı. 4 milyon civarı lotu var. Dünkü 2 kademelik hareketi de o yaptı. 237 bin lot satışta. Böyle 2-3 kademeye mi o kadar lotu topladin? Ne diye aldın ,bir açıklaması da yok. Hisseyi hiç etmeyin bari.
Bir alana bakarım, birde satana bakarım, bu kadar alıma hissenin fiyatı hiç oynamadıysa bunlar danışıklı dövüş olabilir diye düşünüyorum, birileri 4 milyon lot alacak, diğeri de tesadüftür iki kademede 4 milyon satacak, satanlar kim.. satılacak hisse bitti hadi şimdi alsınlar 4 milyon lot dahada gorelim. Alan niye aldığı nı, tarım işine gireceklerini niye söylemiyor. İki şirkette de ne olduğuna dair bir haber yok, Ortaklık yok bir şey yok, ya yatırım amaçlı hisse almışlar yada diğer kurumdan satan, başka firma üzerinden alıp sanki o firma alıyormuş gibide gösterilebilir. Şu hali ile ciddi bir şey varmış imajı ile buradan bile bir kaç kademede gelenlerin eline verebilirler, hissenin ciğerini ve önceki oynananları bildiğimiz için akla her şey geliyor, her şeyi düşünebiliyoruz. Belkide ciddi bir gelişmedir bilemiyoruz. Yanlış düşünüyorda olabilirim.
Yatırım tavsiyesi değildir düşüncelerden ibarettir.
Bayır
†@IstinyeBayiri
3 sa.3 saat önce
#EGCYO, bu yil #borsa’da operasyon yiyecek bir hisse. Sonra vay ben duymadim, vay benim iPad’imin sarji bittiydi okuyamadim demesin kimse. Bir sey diyecekse de why desin, kendi kendine sorsun nedenini.
0 yanıt 0 retweet 1 beğenme
Hissede garip olaylar oluyor.Biz Tamcığın diğer iki şirketi kurtaracağını beklerken bu hisseyide onların yanına şutlayabilirler aklınızda bulunsun.Sosyal medya kanallarında da bu minvalde haberler geliyor son zamanlarda.
Bugün yaptığı hareket bu dibe gidişi destekler mahiyette.Şirkete yakın zamanda bir yaptırım uygulanabilir.Herkes tetikte olsun.
Hissede tahsisli ayağına zaten operasyonu yaptılar. Bir de son zamanlarda değişik isimler peydah oldu bu ve diğer enerji hissesine. Umarım bugün ki harekette güler yatırım holding iştirakı elindekileri 3-5 kademeye vermemiştir.
Bu guler ilk once kagidi yukari cektin sonrada satdi.eger satis olamasa gercek alim olsa primliydi onun yerine dune gore dustu.benim tahminim kademeye satdi
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Yiğit, akşam takas görüntüsünü paylaşırsanız faydalı olur.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.
Günlük takası Bir yerden buldum
201804192150416148.jpg
Yer İmleri