Sayfa 262/1002 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Geçenlerde viop topiğinde torpil konusu vardı.
    Bugün ekşisözlük sözlük yönetiminin torpili ile kaynıyor.
    Ülkede güç zehirlenmesi her yerde var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Torpil yapmak ve yaptirmak gurur kaynağıdir ülkede.

Ailenin küçük oğlu yahut bilmem hangi amca torpil yapabilecek bir yerde çalışıyorsa büyük adam olmuştur.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Torpil yapmak ve yaptirmak gurur kaynağıdir ülkede.

Ailenin küçük oğlu yahut bilmem hangi amca torpil yapabilecek bir yerde çalışıyorsa büyük adam olmuştur.
    Bir de birisi için yasaları ne kadar çok çiğneyebiliyorsan onu o kadar çok seviyor ve değer veriyorsun demektir .

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Bence bunun adı "Güç Zehirlenmesi" olamaz.
    Ben 41 yaşında bir kardeşinizim, dünyada ve ülkemizde kalitesiz insanların söz sahibi olduğu bir dönem yaşıyoruz.
    Bu muhalefetinden tutun, iktidarına- kamu kuruluşlarından tutun özel sektöre her yere her şekilde sirayet etmiş durumda,
    Bence Korona dan çok daha önemli bir problem, rol model oluşturan insanların insani vasıfları.
    Bu vasıflar "Doğruluk, dürüstlük, vicdan, iş ahlakı, vs" bu liste uzar gider,
    Fakat bu günün gerçeğinde "Yalan söylerken yüzünün kızarmaması en büyük erdem, en takdire şayan yetenek" gibi kusurlar yetenek kabul edilir halde

Kendimi çok şanslı hissediyorum. Özel sektörde çalışan biri olarak eskiden anlaşmalarda el sıkıştık mı en geçerli akit olarak kabul edilirdi. Çalışma hayatımda en azından bu şekilde bir iki sene çalışabildim.

Şimdi 4 sayfa kontrat hazırlıyorsun, imzadan sonra adam yine sana parmak atmanın peşinde

Kısaca bu durumun adı toplumların YOZLAŞMA sı olabilir.

Universe25 il okuduğumda çok saçma geliyordu, yöneylem bilimi olarak tüm kuralların dışına çıkan bir teorem
    Fakat tüm dünya toplumları için bence bu deneyin sonuçların her zamankinden daha yakınız

https://onedio.com/haber/insanligin-...erse-25-737961

Alıntı Originally Posted by things Yazıyı Oku
    Bence bunun adı "Güç Zehirlenmesi" olamaz.
    Ben 41 yaşında bir kardeşinizim, dünyada ve ülkemizde kalitesiz insanların söz sahibi olduğu bir dönem yaşıyoruz.
    Bu muhalefetinden tutun, iktidarına- kamu kuruluşlarından tutun özel sektöre her yere her şekilde sirayet etmiş durumda,
    Bence Korona dan çok daha önemli bir problem, rol model oluşturan insanların insani vasıfları.
    Bu vasıflar "Doğruluk, dürüstlük, vicdan, iş ahlakı, vs" bu liste uzar gider,
    Fakat bu günün gerçeğinde "Yalan söylerken yüzünün kızarmaması en büyük erdem, en takdire şayan yetenek" gibi kusurlar yetenek kabul edilir halde

Kendimi çok şanslı hissediyorum. Özel sektörde çalışan biri olarak eskiden anlaşmalarda el sıkıştık mı en geçerli akit olarak kabul edilirdi. Çalışma hayatımda en azından bu şekilde bir iki sene çalışabildim.

Şimdi 4 sayfa kontrat hazırlıyorsun, imzadan sonra adam yine sana parmak atmanın peşinde

Kısaca bu durumun adı toplumların YOZLAŞMA sı olabilir.

Universe25 il okuduğumda çok saçma geliyordu, yöneylem bilimi olarak tüm kuralların dışına çıkan bir teorem
    Fakat tüm dünya toplumları için bence bu deneyin sonuçların her zamankinden daha yakınız

https://onedio.com/haber/insanligin-...erse-25-737961
    İçimi karartınız.
    Nüfüs dışarı kusulmadığı sürece yani uzaya yollamadığınız sürece gelecekteki en büyük tehlikedir.

O egeli ben değilim

Daha bitmediii ! En berbatı yolda.
    Crash tüm silahlarını donanmış dört nala üstümüze sürüyor.
    Evet bir cisim yaklaşıyor

Abisi 9,14

Nerde kalmıştık.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 262/1002 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •