Sayfa 262/1001 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dolar arkasında Gap bırakmaz. Hani 1-2 kuruş neysede, bazen, şu gapı asla bırakmaz. Kısa vade endeks-yatay-tepki hareketi yaparken dolarda bu gapı alır

dolares te bu gün 2 kez lonk aç kapa yaptım şimdi flatim...7.5X lere gelen nisan vadede ise pasif alışlarım mevcut stoplu elbet...
    Xu100 de 136.500 de bir desteği mevcut tutmaz ise 122.000 ler hedefe girer(şimdilik zor gibi duruyor...çarşamba şapkadan tavşan çıkarmak isteyeceklerdir...)bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ben hala çözemedim abi...neden böyle bir iş yaptı rte? bu kararın piyasaları sallayacağını bile bile neden yapıldı acaba? ne yaptı bu naci ağbal ki? mesele son faiz arttırımı ise beklersin abi 2 ay sonra ufak ufak indirirsin...yani 200 bp artışla verilen zarardan çok daha fazla zarar verilmedi mi şimdi bu işle?

eğer naci ağbal'a kabinede görev vereceksen onu bari hissettir piyasaya bu bile sakinleştirirdi ortamı...

ben çözemedim...
    Ya bu kararı alanlar öncesinde pozisyon aldıysa?

Meşhur 2001 krizinden bir önceki akşamı merkez bankası başkanı full döziz aldığı ortaya çıkmıştı mesela...

3. bankalara yabancı girişi olacak zemin hazırlıyorlr.
    Yatırım tavsiyesi değil, kişisel düşünceleri içerir.

4.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku

Meşhur 2001 krizinden bir önceki akşamı merkez bankası başkanı full döziz aldığı ortaya çıkmıştı mesela...
    Bu tarz bisiler kesin olmuştur bence de,ha
    Kim yaptı ne yaptı onu bilmem ama bura Türkiye

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5. paragöze ne oldu ya dünyanın en iyi borsası diye gelmesi lazımdı şimdiye...

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku

Cuma günkü hareketlere bakılırsa imkan dahilinde,bunu ancak bir şeyler değişince görecez
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Terste kalmış galiba
    adamda göz kızarıklığı hastalığı var..ilk defa mı izliyorsunuz, her zaman böyle zaten.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku

Öyle zaten,
    Önden poz. alınır arkasından haber uçurulur
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 262/1001 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •