Sayfa 263/1001 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dolar arkasında Gap bırakmaz. Hani 1-2 kuruş neysede, bazen, şu gapı asla bırakmaz. Kısa vade endeks-yatay-tepki hareketi yaparken dolarda bu gapı alır

Bu gunluk grafik degil. Gunlukte GAP yok

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    naci başkanı çağır..isteklerini ilet..zaten kimse hayır diyemez.

böyle yapmakla ne kazanıldı..
    gayet basit ..reis mal topluyor...mallar iyice toplanınca, mesela abdden yaptırım felan gelirse avgyo yada bjkas gibi toplu kağıtların yaptığını yapacak...bu yuzden yabancı yatırımcıları terse getirme ve tövbe ettirme operasyonu bu bence...nisan ayında herşey unutulur yola devam ederiz gibi...

Arkadaş önceden merkez piyasalara falan müdahele etti, haberleri düşerdi. Karikatürü vardı hatta
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    paragöze ne oldu ya dünyanın en iyi borsası diye gelmesi lazımdı şimdiye...
    Onlar hep piyasa artarken burdalar düşerken göremezsin.

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

5.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    gayet basit ..reis mal topluyor...mallar iyice toplanınca, mesela abdden yaptırım felan gelirse avgyo yada bjkas gibi toplu kağıtların yaptığını yapacak...bu yuzden yabancı yatırımcıları terse getirme ve tövbe ettirme operasyonu bu bence...nisan ayında herşey unutulur yola devam ederiz gibi...
    İyi de, yabancıda mal kalmadı ki,yabancı sayalı çok oldu. mal yerlide,
    Su anki operasyon tamamen yerliye yani bu durumda....
    Yani, sanki,yabancıya, gel kardeşim bedavaya al mali yerli den der gibi bir durum var, sonra yerli senden alor tepeden gene

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    naci akbal senelerdir tanışıklığı var rte görevden alma bir kaç gün sonra
    naci akbal hastayım görevimi ifşa edemiyorum istifa ediyorum diye söyleyebilirdi
    sanki hiç yalan sölemedikleri şeymi hergün gözümüzün içine bakıp söylüyorlar ..
    ____________V_K____________

7. citi, model portföy dağılımında tl için payını medium-weight'e indirdi

düşenin dostu olmaz...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    adamda göz kızarıklığı hastalığı var..ilk defa mı izliyorsunuz, her zaman böyle zaten.
    Yok be abi izlemem mi, takılıyoruz işte,moral bozukluğundan ağlanacak halmize gülüyoruz
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 263/1001 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •