Yolsuzluklar ortaya çıksın başka bişey istemem...O kadar vallaaaa...Çöpler toplanmasa da olur...Gerekirse biz yardımcı oluruz kendi çöpümüzü biz atarız...Bundan sonra imzamdaki şehirlerde belediyelere yardımcı olmak boynumuzun borcu...
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Yolsuzluklar ortaya çıksın başka bişey istemem...O kadar vallaaaa...Çöpler toplanmasa da olur...Gerekirse biz yardımcı oluruz kendi çöpümüzü biz atarız...Bundan sonra imzamdaki şehirlerde belediyelere yardımcı olmak boynumuzun borcu...
Sayılan ; oylar degil , gecersiz oylar... Başında durdugunuz surece bir şey çıkmaz...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Churchill, akıl hastanesini dolaşırken birinin kendisiyle hiç ilgilenmediğini görmüş:
''Ben kimim biliyor musun? Üzerinde güneş batmayan imparatorluğun başbakanıyım!''
Hasta gülmüş:
''Dikkat et, ben de böyle diyordum, alıp buraya getirdiler.''
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
03 Nisan Çarşamba 12:14 İMAMOĞLU: İSPARK'TA NELER OLDUĞUNU BİLİYORUZ
03 Nisan Çarşamba 12:15 İMAMOĞLU: ZAMAN KAYBININ OLMAMASINI DİLİYORUZ
niyet belli sürecin...
AK Parti temsilcisi Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na ''sonuçlar kesinleşmeden nasıl kazandım dersin?'' diyor. YSK açıklamasında kazandığımız belirtilirken siz nasıl kazandığınızı açıkladınız? Konuşma yaparken arkada niye ''Teşekkürler İstanbul'' yazıyor?
https://twitter.com/MuharremErkek17/...86777606225921
Yer İmleri