Originally Posted by aydinc Migros-Carrefour hediyem kartı alın planlı değil..çünkü ondan önce başka mesleki çalışmalar-seminerler vs var Ustadim dogum raporu lazim... sen yapmissin ya bizde yapacagiz Yardimlarinizi beklerim
Originally Posted by Webster Ustadim dogum raporu lazim... sen yapmissin ya bizde yapacagiz Yardimlarinizi beklerim hee yok ben burda doğdum..o şekilde değil..aile fertleri sayesinde bende hak kazanıyorum
Originally Posted by aydinc hee yok ben burda doğdum..o şekilde değil..aile fertleri sayesinde bende hak kazanıyorum Ben uğraştım anne tarafından olduğu için kabul etmediler.
Originally Posted by Webster Ustadim dogum raporu lazim... sen yapmissin ya bizde yapacagiz Yardimlarinizi beklerim Hamza beye söyleyin, mutlaka şirketleri vardır orada, çözer işinizi
Abd her zaman ekonomide olumlu algili yaratip pozisyon alir ve birden kahpelik yapar, agustosda Eylül'de halimiz nice görünüyor
Originally Posted by myfinans Hamza beye söyleyin, mutlaka şirketleri vardır orada, çözer işinizi Hamza abi usa ya bakiyor diye biliyorum...bizim aydin ustad cozer bu isi...
Originally Posted by aydinc hee yok ben burda doğdum..o şekilde değil..aile fertleri sayesinde bende hak kazanıyorum Ustad bende diyorum bu aydin hocayi farkli seviyorum ama neden megerse bundanmis Benim hanimda burda dogmus ama sulale bulgar. Vatandaslik alacagiz lakin dedesinin dogum raporu gerekliymis. Siz nasil yaptiniz?
Originally Posted by Webster Ustad bende diyorum bu aydin hocayi farkli seviyorum ama neden megerse bundanmis Benim hanimda burda dogmus ama sulale bulgar. Vatandaslik alacagiz lakin dedesinin dogum raporu gerekliymis. Siz nasil yaptiniz? Hiçbir şey yapmadım Otomatik hak kazandım
Forum Rules
Yer İmleri