Sayfa 265/677 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 5412 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Çöp ya, borsanın en berbat en rezil hissesini bulduk bu borsa fırsatını kaçırmamızı sağladı , büyük kazık attı yatırımcılarına , Twitter da adımız , aselsanzede olarak çıkmış , tahta yapıcı da pinti beceriksiz, yukarı kaçamadığı gibi hisse iyice dolmuş olabilir , millet düşündüğünde ne gitmedi diye , Aselsan akla geliyor , herkes oraya atlıyor , bir innovasyonu olduğunu hiç sanmıyorum , tamamen şişirme fantezi bir şirket kendi fikrimce , bakalım bu kadar innovasyon falan yaptık deniyor , ortaya bir şey çıkacakmı yoksa fos mu çıkacak sonuçta ilk binde nerede ise üniversitemiz yok , inovasyonları acaba kim yapıyor , temettü verilmeyip paralar araştırmaya gidiyor deniyor ama inşallah iyi değerlendiriliyordur, daha ileri gidemiyorum valla bizi içeri atarlar yasa da çıktı [emoji4]( şahsi fikirlerimi paylaştım yatırım tavsiyesi değildir , Bende de hisse var)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sat o zaman. Kimse seni hissede zorla tutmuyor. Kabak tadı verdiniz artık.

Beğenmediğin şirketin hissesinde ve topiğinde ne işin var?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sat o zaman. Kimse seni hissede zorla tutmuyor. Kabak tadı verdiniz artık.

Beğenmediğin şirketin hissesinde ve topiğinde ne işin var?

yorumlara bu kadar sert tepki göstermeniz anlamsız.
    uçacak kaçacak deyince uçup kaçmadığı gibi, düşecek biyere gitmeyecek demekte hisseyi gram kımıldatmaz.
    yatırımcının aselsan hakkındaki olumsuz yorumlarına gelince, 5 yıldır borsadaki hareketlerine balkınca haksızlık yapıldığını mı düşünüyorsunuz. tüm yatırımcıların ortalama ortak maliyeti bile 3$ iken 5 yıldır daha yukarıda maliyetli olanların günahı neydi, bencede aselsan yatımcının parasını ödeyip kottan düşmeli ve sadece yapacağı işe odaklanmalı.

3.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    yorumlara bu kadar sert tepki göstermeniz anlamsız.
    uçacak kaçacak deyince uçup kaçmadığı gibi, düşecek biyere gitmeyecek demekte hisseyi gram kımıldatmaz.
    yatırımcının aselsan hakkındaki olumsuz yorumlarına gelince, 5 yıldır borsadaki hareketlerine balkınca haksızlık yapıldığını mı düşünüyorsunuz. tüm yatırımcıların ortalama ortak maliyeti bile 3$ iken 5 yıldır daha yukarıda maliyetli olanların günahı neydi, bencede aselsan yatımcının parasını ödeyip kottan düşmeli ve sadece yapacağı işe odaklanmalı.
    Ayrıca devlet bu kafada bu kurumları yönetecekse sakın ha sakın Roketsanı filan halka açmasın hatta ilk fırsattada asels kottan çıkarsın hem askeri gizlilik açısından önemli

4.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Ayrıca devlet bu kafada bu kurumları yönetecekse sakın ha sakın Roketsanı filan halka açmasın hatta ilk fırsattada asels kottan çıkarsın hem askeri gizlilik açısından önemli
    Gizlilik önemli evet prestij ve güvende önemli, millet olarak sürekli bilgi kirliliğine maruz kalıyoruz gerçektende aselsanın tv lerde internette sürekli şunu üretti bunu yaptı haberleri gerçekmi yoksa yatırımcı maniplasyonumu düşünmeye başlıyorsunuz, bu da güven kaybına yol açıyor, ya içi boşsa diye düşünüyor milletin ferasetinin iradesiyle kurulmuş hayati öneme sahip bir kurumun güvensizlik oluşturma lüksü yok, böyle bir düşünceye sebep olacak karar ve merciler sorumlu tutulmalı

5.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Gizlilik önemli evet prestij ve güvende önemli, millet olarak sürekli bilgi kirliliğine maruz kalıyoruz gerçektende aselsanın tv lerde internette sürekli şunu üretti bunu yaptı haberleri gerçekmi yoksa yatırımcı maniplasyonumu düşünmeye başlıyorsunuz, bu da güven kaybına yol açıyor, ya içi boşsa diye düşünüyor milletin ferasetinin iradesiyle kurulmuş hayati öneme sahip bir kurumun güvensizlik oluşturma lüksü yok, böyle bir düşünceye sebep olacak karar ve merciler sorumlu tutulmalı
    TSKGV kar amacı güden bir kurum degil ondan 1 e ürettigi malı devlete 10 a satmasını beklemek hayalcilik olur diye düşünüyorum.
    Belki son çeyrekte büyük bir kar açıklaya bilir ama bence hak ettigi deger buralar degil.

Bu hak ettigi degeri bulur anlamına maalesef gelmiyor. O yüzdende ben devletin yerine olsam kottan çıkarırdım

6.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    TSKGV kar amacı güden bir kurum degil ondan 1 e ürettigi malı devlete 10 a satmasını beklemek hayalcilik olur diye düşünüyorum.
    Belki son çeyrekte büyük bir kar açıklaya bilir ama bence hak ettigi deger buralar degil.

Bu hak ettigi degeri bulur anlamına maalesef gelmiyor. O yüzdende ben devletin yerine olsam kottan çıkarırdım
    kesinlikle çok doğru bir tesbit katılıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 19 Ekim 2022 % 23,07. 18 Ekim 2022 % 22,39.
    Fark % 0,69. Hisse kapanış fiyatı: 32,76 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8. Şimdi size bir örnek baykar bu cast'ı bildigim kadarı ile ambargo sebebi ile ithal edemiyor sende Asels olarak yerli CAST üretiyorsun bu normalde altın değil pırlanta degerinde bir ürün bu ürün olmazsa o iha bir hiç.

Misal şimdi bu CAST kaç paraya satıldı 10 a üretip 11 e mi sattı ? yoksa 10 a mı yoksa 15 e mi bilmiyoruz bilemeyizde.

https://twitter.com/IsmailDemirSSB/s...06394793410560

Güvenlik güçlerimizi milli sistemlerle donatmaya devam ediyoruz.

6 adet Bayraktar TB2 İHA’mızı, 6 adet yerli CATS kamerayla Sahil Güvenlik Komutanlığımıza teslim ettik. Böylece TB2’ler
    @sahilguvkom
    envanterine de ilk kez girmiş oldu.✈ï¸����

Sayfa 265/677 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •