Sayfa 27/998 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 209 - 216 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Saniyormusunuz ki torpilli mülakatla, calinan sorularla, açıktan atamalarla vs memur olanlar, bankamatik memurları sistemden elenecek? Cidden böyle olacağını mi düşünüyorsunuz? Kim olcecek performansı? Bu sistemde hakliya hakkı mi verilecek? Kimlerin ezilecegini, kimlerin işten atilacagini, kimlerin kral olacagini tahmin etmek güç olmasa gerek.

Bende 657 ye tabi değilim. İki yılda bir sozlesme yenileyen,mobbingin dik alasimna maruz kalan biriyim. 657 yi yani memurun iş guvencesini kaldırmak akla bile gelmemesi gereken bir şey hele hele bu zamanda.

Kamuda reforma evet. Ama memurun iş güvencesine ellenmemeli.

Bugün alıp sikayet ettiginiz hizmetin 10 da 1 ini alamazsınız.

3. Merkezi ısıtma olan bir binada evi olan kişi boş tuttuğu her yıl yaklaşık 4-5 bin TL ısınma gideri ödüyor. Aidata hiç girmiyorum bile. Eğer bu faturaya rağmen evi boş tutabiliyorsa boş tutmaktan vazgeçirmek için yılda en az 5 bin TL de emlak vergisi almak gerekir. Bunu yapabilirler mi emin değilim.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Ne saçma tartışma.

Kamuda iş güvencesi olmasın, çeşitli sebeplerden dolayı kamuyu tercih eden iyi personel gider kısmetini başka yerde arar. Nerede torpilli işe yaramaz eleman varsa onunla muhatap olursunuz.

Şu anda aldığımız hizmeti nah alırız!

5. Neyse 20 yıldır ülkenin her yerinde çöreklenmiş emmi dayı çocuklarını temizleyemezseniz Bora kaplanın silahı adliyede kaybolur. Sonra Meksika gibi oluruz.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Neyse 20 yıldır ülkenin her yerinde çöreklenmiş emmi dayı çocuklarını temizleyemezseniz Bora kaplanın silahı adliyede kaybolur. Sonra Meksika gibi oluruz.
    Meksika kartel savaşı diye bak, polisin kaç mafya öldürdüğünü görürsün 100 bin evet yüzbin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Başlık gusülsüz olarak 32,61 seviyesinden açılmıştı.
    Mevcut durumda şerro 32,30 düzeyinde.
    Keriz treyde bağlayanlar olabilir ama ben, gusül şart diyorum.
    Anlaşılan uzun bir süre 32,31-32,69 bandında dolanıp duracak.

Not: Köpek balığı, Sgk, emekli maaşları , emlak vergisi, dondurma, külah, 657 sayılı yasa, sağlık hizmetleri, arpa buğday fiyatları, KKM gibi önemli konular dışında başlığın konusuna uygun bir paylaşım yapmak istedim.
    Rahatsızlık vermek istemedim.

TIMARHANEDE BU HAFTA-129

https://www.youtube.com/watch?v=4rD82lAYXn0

Bu hafta da güzelmiş.....

Sayfa 27/998 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz