Sayfa 270/469 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. 10 mayıs 3 aylık karı 30 milyon, yıllık karı 120 milyon civarı gelir. Son 2 senede verdiği temettüyü 2019 da verir.

1 temmuz a grubu olur.

Pimaş arsası mayısta çözülür.

Bshev gibi malı toplar çağrı yaparlar.

Fıratpen i de alır.

Hammadde üretimi türkiyede yapılır teşviklerden belli. İhracaat rekorları gelir.

2.  Alıntı Originally Posted by firatkaya Yazıyı Oku
    10 mayıs 3 aylık karı 30 milyon, yıllık karı 120 milyon civarı gelir. Son 2 senede verdiği temettüyü 2019 da verir.

1 temmuz a grubu olur.

Pimaş arsası mayısta çözülür.

Bshev gibi malı toplar çağrı yaparlar.

Fıratpen i de alır.

Hammadde üretimi türkiyede yapılır teşviklerden belli. İhracaat rekorları gelir.
    Sizin bu dedikleriniz olacaksa hissenin şimdiden hareketlenmeye başlaması lazim

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hareket gören gözün düşünen aklın ortaklığı ile olur. Şimdiye kadar hareketlenmemesi patron kökenli baskı olduğunu alenen gösteriyor. Taşeron mantığı bir noktaya kadar dayanır. Sonra kopacak zaten...

4. Citi nin elinde 155.000 lot kaldı. Ortalama 250.000 lot satışla tahtayı % 35 aşağı indirdi ve 3 aydır yukarı gitmesini engelledi. Bilinçli muhtemelen. Kalan 155 bini muhtemelen iyi bilanço gelirse bilanço hareketini engellemek için tahtaya yığacaklar. kansız bunlar kansız. sonra tahtada hareket olmuyor nereden olacak.bu ülkede ne doğru ki bu hissenin tahtası doğru olsun.

5. Ne yaparlarsa yapsınlar bu tahtayı durduramazlar. Piyasada mal yok zaten.. 3 milyon lotun 2 milyonu taşeronlarca toplanmıştır zaten onu da kaptırmak istemezler.. Bilanço açıklansın alıcı öyle bir gelir ki...

6. sevgili forumdaşlar;
    2017 ilk çeyreğinde 250 Bin zarar var. 2018 ilk çeyreğinde zarar yazması için herhangi bir nedeni yok gibi hatta iyi bir kar açıklamalı diye ümit ediyorum.Yani zarardan kuvvetli kara.Zarar açıklayabilir diyen varsa bizimle nedenlerini paylaşabilir. Şahsen ben 20 - 25 milyon civarında bir kar bekliyorum ki yıl sonu 100 ve hatta çok üzerinde toplam kara ulaşılsın.
    Beklentim dahlinde bu kar gelir citi de elinde beklettiği 155 bin lotu tahtaya basarsa sonucu ne olur ? 2018 bilançosu ve diğer haşmetli beklentileri satın alacak bir babayiğit yokmu şu engelli piyasada!

7.  Alıntı Originally Posted by Reaktör Yazıyı Oku
    sevgili forumdaşlar;
    2017 ilk çeyreğinde 250 Bin zarar var. 2018 ilk çeyreğinde zarar yazması için herhangi bir nedeni yok gibi hatta iyi bir kar açıklamalı diye ümit ediyorum.Yani zarardan kuvvetli kara.Zarar açıklayabilir diyen varsa bizimle nedenlerini paylaşabilir. Şahsen ben 20 - 25 milyon civarında bir kar bekliyorum ki yıl sonu 100 ve hatta çok üzerinde toplam kara ulaşılsın.
    Beklentim dahlinde bu kar gelir citi de elinde beklettiği 155 bin lotu tahtaya basarsa sonucu ne olur ? 2018 bilançosu ve diğer haşmetli beklentileri satın alacak bir babayiğit yokmu şu engelli piyasada!
    Bilanco kotu olsa bu kagidin dususunu engellemezler simdi 8 de olurduk. Dikkat et 9 dan dustukce kaldiriyorlar. 10 da tutuyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by aliveli kırkdokuzell Yazıyı Oku
    Bilanco kotu olsa bu kagidin dususunu engellemezler simdi 8 de olurduk. Dikkat et 9 dan dustukce kaldiriyorlar. 10 da tutuyorlar.

Aha demistim, kagidin ederi 15 hayirli olsun

Sayfa 270/469 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •