Sayfa 271/901 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 7207 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Acemibalık Yazıyı Oku
    Yıl sonu öncesi birkaç banka "yüzen paranın kısa vadeli devlet kağıdına bağlanma oranını %5'ten %10'a çıkartan tebliğe" yakalanmamak için kerdi kısıtlamalarında meslek veya sektör olarak unutulmuş bazı müşterilerine bedavadan daha ucuz maliyetle (aylık %1,1) para dağıttı; hatta sadece dağıtmadı, istemem diyene bile neredeyse zorla verdi... Biz de aldık şube müdürünün zoruyla...

Ben normalde kullanmadığım bir bankadaki yatırım hesabına aktarıp 255 - 265 arası maliyetle GESAN' a gömdüm hepsini; 1200 küsur lot... Muhafazakâr tahminle, 12 taksitin hepsini ödeyecek; yıl sonu da elimde düz senaryoda 450-500 lot arası kağıt kalacak (diye düşünüyorum); işler beklediğimden iyi giderse kalan lot sayısı 700 de olabilir... 150-200 civarı kalırsa parayı mevduata koymuş olmakla bir farkı kalmaz, daha aşağısı ise zarar yazar... İlk defa kredili işlem yapıyorum (gerçi bu klasik anlamda kredili işlem değil, başkasının parasıyla işlem diyelim); bakalım başımıza ne gelecek...

Ek 29260
    bedavaya kredi hayırlı olsun hangi banka diye sorsak ayıp olur mu
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bu başlığı şu anda 21 kişi okumaktadır. (6 üye ve 15 ziyaretçi)

keko, alkabus, Ferrero, mehmetyun, ogmilk+, rcan

forum da diplerini yaşıyor...bir çok yatırımcıda bıkkınlık hakim...her karanlıktan sonra bir aydınlık gelir..bakalım gesanın aydınlığı ne zaman gelecek ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Umuyorum ki bu yılda tosbağ yılı olsun...

şu 4. dönem bilgileri nasıl olacak acaba? 4. dönem geçici beyanname verilmeyecek 2023 te direk kurumlar verilecek.. yine de spk ya tabi şirketler eski sistemde mi açıklayacak?

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 21 kişi okumaktadır. (6 üye ve 15 ziyaretçi)

keko, alkabus, Ferrero, mehmetyun, ogmilk+, rcan

forum da diplerini yaşıyor...bir çok yatırımcıda bıkkınlık hakim...her karanlıktan sonra bir aydınlık gelir..bakalım gesanın aydınlığı ne zaman gelecek ??
    bugün ky satışı var olarak görünüyor.. 1 ayda çokta ky mal almamıştı zaten.

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Gavur alımları nasıl ?

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    bence ky son aylarda çok mallanmış idi...tabi son bir aydır gesanın çoşkulu çıkışları olmayınca ve gerileyince ky dayanamayıp satıyordu...en inatçıları bile bence 240 ın altını gösterdiğinde satıp çıktılar...zaman zaman en çok güvenenlerin bile aklından geçiyordu satış...bu ortamda da ky ların kalmadığını düşünüyorum...tıpkı 60-72 aralıktaki süreç yaşandı bence...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Gavur alımları nasıl ?
    bugün gavur alımları yok

yatırım finans 100k
    osmanlı 56k
    halk 31k
    tacirler 9k
    deniz 5k

Sayfa 271/901 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •