Halka açıklığı niye arttırsın, gelecek 10yılın karını mı sana bana verecek. Çağrıya doğru gideriz. 100 tl den veririm.
Halka açıklığı niye arttırsın, gelecek 10yılın karını mı sana bana verecek. Çağrıya doğru gideriz. 100 tl den veririm.
[QUOTE=firatkaya;2150228]Halka açıklığı niye arttırsın, gelecek 10yılın karını mı sana bana verecek. Çağrıya doğru gideriz. 100 tl den veririm.
Halka Açılmanın Şirketlere Sağladığı Faydalar
Halka arz, düşük maliyetle önemli bir finansman kaynağına ulaşabilmenin yanı sıra, şirketlerin kurumsallaşma süreçlerine ivme kazandırmakta, yurt içi ve yurt dışı yaygın tanıtımlarına katkıda bulunmakta, şirketlerin müşterileri, tedarikçileri ve finans kuruluşları nezdinde kredibilitelerinin artmasına yardımcı olmakta ve bu sayede şirketlerimizin uluslararası pazarlarda rakabet edebilir hale gelmesinde önemli rol oynamaktadır
Egpro satış marjinalini yükseltmek için yurtdışı satışlar için
Halka açıklık oranını yükseltmek zorunda Güven ve İstikrar için önemli
Paraya ihtiyaç yok. Pazarlamada da problem yok. Yerli şirket değil ki dünya devi... Halka açıklık yerine çağrı yapacak merak etmeyin...
hangi gruba ortak olduğunu bilmeyen değerli yatırımcı arkadaşlarım , sadece Menemendeki üretim üsüsünü ( fabrika değil ) gezmenizi öneririm. Tesadüf internette bir video buldum , izlemenizi öneririm , basit bir çekim olmuş ama idare eder.
https://www.youtube.com/watch?v=B8ogTKv9gVk
ben bugün deutche ile citiyi bekliyorum...
Citi hergun satıyor ama deutche yi bilmem
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri