Sayfa 275/1078 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    ....
    Yani nette yazan en basit bilgi kademe analizinde işlemler alıştan gerçeklemişse
    kağıt artar (kağıt toplanıyor diyenlerde var)...... satıştan gerçekleşmişse kağıt
    düşer ( kağıt dağıtılıyor diyenlerde var) ama gerçek dünya bu kadar kolay değil,
    adamlar kendi satışlarını alabiliyor yada kendi alışlarına satış yapabiliyor...
    ....
    Ağzı olan konuşuyor. Dilleri de sağdan-soldan kulaklarına gelenleri tekrarlıyor.
    Hiç kimse neden, niçin, nasıl sorularını sorup aklına danışmıyor.

MRDIN'ın geçen haftaki takas analizinden yola çıkalım. Alış kademelerinden
    gerçekleşen işlemlerin oranı % 46, satış kademelerinden gerçekleşenlerin
    ise % 54. Benim kıt aklım bu oranlara bakarak tahtanın alıcıların hakimiyetinde
    olduğunu söylüyor. Yani tabloyu bilinenin aksine tersten okumak gerekiyor.

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

2. Bu kağıtta alışlar satışlardan 2 milyon daha fazla olmuş ama sonuç kağıt 2.32 kapattı, bunca alışı yapan kurum kendi yazdığı satışları sürekli aldı sonuç sizce bu kurum net mal alışı ile mi kapandı...?
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Geçici bir süre için sitede Veriler sayfası sıkıntı çıkarabilir. Düzenleme yapıyorum. Düzelince haber veririm...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5. Kağıt Penguen, kendi satışlarını alan kurum Marbaş, tabiki bu tek başına değil güzel çalışan bir dümenin parçası, şuan elimde yok daha önce bulaşmıştım ve takip etmeye çalışırken beynim sulanmıştı, hala aynı dümenler devam ediyor...

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Ağzı olan konuşuyor. Dilleri de sağdan-soldan kulaklarına gelenleri tekrarlıyor.
    Hiç kimse neden, niçin, nasıl sorularını sorup aklına danışmıyor.

MRDIN'ın geçen haftaki takas analizinden yola çıkalım. Alış kademelerinden
    gerçekleşen işlemlerin oranı % 46, satış kademelerinden gerçekleşenlerin
    ise % 54. Benim kıt aklım bu oranlara bakarak tahtanın alıcıların hakimiyetinde
    olduğunu söylüyor. Yani tabloyu bilinenin aksine tersten okumak gerekiyor.

kademe analizinde, sayfanızda bir-kaç örnekle, aynen yukarıda belirttiğiniz gibi somut örnekler vermiştiniz.

tabii, gün içinde derinlik/kademe izlemediğim için bu konulara vakıf değildim. çıkan hissede satış kademelerinde daha çok işlem olduğunu, düşen hissede alış kademesinde daha çok işlem olduğunu gösterdiğinizde şaşırmıştım.

konuya vakıf olmayan benim gibi biri ilk etapta tam tersini bekliyor. kademe takip etmediğim için unutmuştum örneklerinizi, sizin yazınız tekrar hatırlamamı sağladı.

ancak, sizin de inceden vurguladığınız gibi bunun bir mantığı var. tahtadaki işlemler hangi tarafın kontrolünde gelişmiş?

takas ve kademe analizi işi bizi aşar gerçekten.

üstadın vurguladığı husus, günlük takip için bize yeter de artar bile.

Allah, uzun sürede edinilmiş tecrübeleri, böyle kolay bir hale getirip bize hap şeklinde bilgi ile sağlayan üstadlardan razı olsun.

7. Birde bu normal Matriks bendeki MatriksMobile bununla kıyaslanınca resmen çöp bile değil... Sanırım yanlış ata uzun süredir para yatırıyormuşum benim bu ekranlardan haberim bile yoktu, çok kısıtlı veriden anlam çıkarmaya çalışıyormuşum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    dedim mi
    dedim
    biz hakettik. bize müstehak

deme bence
    susma hakkımı kullanıyorum. iyi pazarlar dilerim .

Sayfa 275/1078 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •