Originally Posted by
Hasan Kürşad
Konuyu uzatma attığın iftarayı kabul et konu kapansın dedikçe hala aynı abuklukta yazmaya devam ediyorsun erhankod, sen bana buradan sataşacaksın ben sana özelden yazacakmışım öyle mi, oh ne ala, bu tartışmaların ikisinin de başlangıcı senin bana sataşmanla oldu, hala şov diyorsun hakikaten taşa anlatsam anlardı, bir daha yazıyorum olumsuz görüşler belli bir bilgi, yorum ve mantık içerirse en az olumlu görüşler kadar faydalı, sana anlatmaya çalıştığım şey şirketi eleştirmen değil, eleştirilerinde sızlanmaktan başka hiçbir şey yok sürekli aynı nakaratı tekrarlayıp duruyorsun, kendi kendime rahatsız olsam da sen bana sataşana kadar sana bir şey yazmadım, sataşma olunca herkes hakkettiği cevabı alır, sen sataşacaksın ben cevap vermeyecekmiyim, niye bir başkasıyla bu tartışmayı yaşamadım da sana karşı bunları söylüyorum bence bir yerlerde yanlış yapıyor olabilir miyim diye kendi kendini bir kontrol et, bana buradan sataşan birine onun yaptığı gibi buradan cevap veriyorum bu gayet doğal buna şov demek saçmalık, bu tartışmayı buradan yaparak ne kazanabilirim ki böyle bir "şova" kalkışmış olayım, insan düşünmeden konuştuklarının esiri olur daha birkaç saat önce beni şirketin adamı olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdım iddianı ispat etmezsen iftiracı ş...z olursun, ya iddianın arkasında dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianı devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarım ve o aşamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiği cevabı vermeyi bilirim,
Yıllardır yatırımcısı olduğum ve benim çapımda hatırı sayılır bir miktarda lotumun olduğu bir şirketin yetkililerine her türlü kanaldan bazı konularda sorular sormam, cevaplar almam, gelişmeleri yakından takip etmeye çalışmam mı şirketin elemanı olduğumu zannettirdi sana, bunu keşke sen de yapsan normal bir yatırımcı davranışı sağda solda sızlanmak değildir, yatırımcısı olduğun şirkete gerekirse hesap sormak gerekirse gelişmeleri takip etmek normal olanı, tavsiye ederim dene faydasını görürsün,[/daha birkaç saat önce beni şirketin adamı olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdım iddianı ispat etmezsen iftiracı ş...z olursun, ya iddianın arkasında dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianı devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarım ve o aşamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiği cevabı vermeyi bilirim,
Hasan Kürşad sen kimi tehtid ediyorsun bu kadar kibar olmaz mış ne yapacaksın. Benimi döveceksin yoksa öldürecekmisin Buyur gel bekliyorum ne yapacaksan
Yer İmleri