Sayfa 278/1000 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Yazık ya yazık. Dönüp bakıyorum geçmişe, ben bu devleti korumak için neler çektim. Herkes bir şey yapmıştır ve herkes kendi yaptığını anlatır ama ben kaç defa ölüm tehditi aldım arkadaşlar. Vazgeçmedim. Her şey boşaymış.

Bu kadar şey konuşuyoruz da şu patates işi çok dokundu . Lanet olsun ya .

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Vallahi mi ya ? Yazının sonunda resmen dumur oldum. Hani bir akraba falan bekliyordum . Ne diyorsunuz arkadaş hala inanamıyorum.
    valla ben gazetecinin tweetlerinden yapılan sosyal medya haberinin yalancısıyım. koskoca bakan da sessiz kalmayıp bu akıl almaz iddialar hakkında bi açıklama yapacaktır muhakkak
    Son düzenleme : shorts; 12-03-2019 saat: 01:35.

3. Kamu tarihinde olmadığı kadar çok döviz cinsinden borçlanmaya gidiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    valla ben gazetecinin tweetlerinden yapılan sosyal medya haberinin yalancısıyım. koskoca bakan da sessiz kalmayıp bu akıl almaz iddialar hakkında bi açıklama yapacaktır muhakkak
    Linkedin den bakabilirsiniz orada da yazıyor çalıştığı yerler

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5. katar ın doğalgaz geliri bize akıyorsa kurun aşırı değerli olması normal ve bu şekilde patates de alırız soğanda.. üretme tüketici kredisi çek akıyor krediler maşallah.. katar ı bünyeye kattığımızdan dolayı doğalgaza dayalı şekilde üretimsiz devam ediyoruz. doğalgaz kesilirse yani katar bu üretimsizlikle ithal edemeyeceğimiz için stop edeceğiz. katar akmaya devam ettikçe tl değerlenecek ve ithal devam..

6. katar ile birlike ithalata dayalı ekonomi nasıl olunur göryoruz. para var ithal ederiz ve içede işsizliğin en önemli yapısal nedeni olarak görüyorum. çünkü patates bile üretmeye gerek görmüyorsun çünkü para var akıyor katardan !

7. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Haftalık indikatörlerde hareketlenme var. 3 te 2 şu anda. Ama haftalık olduğu için haftalık kapanışı görmek ister, barın oluşmasını beklemek lazım.

Sayfa 278/1000 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •