TPRŞ hedef 750[emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TPRŞ hedef 750[emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugün çok az maliyet iyileştirme yapabidim sonra çuvalladım TOKATYILDIZI470 arkadaşım o yüzden bugün kü fışkırttırma bana sıkıntı verdi, oysa ki öğleye kadar iyi gidiyordum. Muhtemelen artık trade yada maliyet iyileştirme yapamıycam, ekimvade şort hamallığı yapıcam diye hissediyorum, pala bana ceza kesmiş olmalı. Artık her fışkırtma sıkıntı vericek ve teminat tamamlamak için limon satıcam.
Hamdım Piştim Yandım
Bugünde çarpılmadık çok şükür kaldı maksimum 10 iş günü
Viopta kazanmanın en önemli kuralı
Para yönetimidir .
Yıllardır vob dan edindiğim en önemli tecrübe
Vob da herşey batırmaya yöneliktir .
Ayakta kalmak istiyorsan paranı iyi ayarlayacaksın
Vobta her zaman kıyıda köşede paran olacak terse geldiğin zaman paran ne kadar çoksa kurtulman o kadar basit oluyor
Ful işlem yapan batmaya her zaman mahkumdur
https://twitter.com/aliasgarcabuk/st...uTA9zTLZw&s=19
Bu olursa tuprs ortalığı dağıtır
-9377 + 15745 = 6378 kontrat yeni pozisyon açılmış net net.. 6 bin az bi rakam değil, 200 milyon TL, ama çok matah bi rakam da değil.. bu resme daha ziyade ekim vadede çuvala girenler diye izlemek lazım
sol taraf yakın vade -9 bin apd, sağ taraf ekim vade +16 bin
soru şu- bofa her iki vadeli tahtasında da artı, peki bofa short mu kapattı, yeni long mu açtı ?? bilene 31.08 kapanış vade sonu eşleşme fiyatı tüyosu ödül
kesinlikle haklısınız. Viop da en önemli 1. ve 2. unsur teminat yönetimidir. sonra temel, teknik bilgi, psikoloji yönetimi ve disiplin gelir bence..
bir de aracı kurumlar teminatları takasbankın belirlediği oranların %50 fazlasıyla uyguluyorlar genelde. bu yüzden de eskisine göre daha fazla sermaye gerekiyor viopta işlem açmak için..
Yer İmleri