Bunların yatacak yeri yok. Zamanında Denktaş bu saçma referandum için avazı çıktığı kadar isyan ederken, dönemin cb si Gül , "Kendi adınla bir kasa portakal satamıyorsun neyine dikleniyorsun" diyecek kadar dangalakça ayar veriyordu aklı sıra. Ki merhum Denktaş bir oğlunu suikastte kaybetmiş , kendisi de bizzat cephede mermi sıkmış mert bir yiğitti. Bunlar gibi çürük raporuyla elvat kayıran, bodrum katındaki inine sığınıp radyodan haber dinleyen korkak biri değildi.
Merak edenler Yılmaz Özdil'in kaleminden kısa bir özet okuyabilirler bu cengaverin hayatını;
https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...ayesi-3372149/
Piyasadaki mal fiyatlarına bakınca, tek haneli döviz çok ucuz görünüyor gözüme. Tefeci faizi ile borçlanıp, borçları sürekli ötelediğimiz bir ortamda başka türlü düşünemiyorum.
%81 döviz, %6.5 hisse, %12.5 TL ile devam ediyorum. İlk fırsatta 12.5 luk TL yi ve hisseler de dövize çevireceğim.
O egeli ben değilim
Zaten bu düşünce yüzünden kıbrıs sorunu çözülmüyor. Zira kazan kazan diye bir nokta yok. Rum kesiminin kuzey kıbrısla birleştiğinde kazanacağı herhangi bir şey yok. Ha doğalgaz kuzey kıbrıs kıyısında çıksaydı. Bir anda görüşler değişiverirdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri