Sayfa 279/902 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ayağın uğurlu gelecektir...
    keko sen sus..vbt de de döküyorlar senı..ama düşüşler hacımsız ,brutun bıtmesıne hazırlık var gıbı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    El at da kırdırma ortalamayı ortak.
    destekteyım...!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    bunlar benıde yenıden gesan sahıbı yapmaya kararlı....çıktıktan sonra belınızı düzeltemedinız zaten..
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    destekteyım...!!
    Kralsın ortak

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    keko sen sus..vbt de de döküyorlar senı..ama düşüşler hacımsız ,brutun bıtmesıne hazırlık var gıbı..
    dökmeye uğraşıyorlar da beceremiyorlar...ondan çok umutluyum...onda bilançoyu görmeye kararlıyım..iki ayda %100 kazanma hedefim var...bakalım onda da nasip ne olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    destekteyım...!!
    dostum sanırım alfastan çıktıktan sonra gesanda benim tahtıma oturabilirsin... lot miktarı olarak beni geçebiliyorsun sanırım...:kahkahi:
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum sanırım alfastan çıktıktan sonra gesanda benim tahtıma oturabilirsin... lot miktarı olarak beni geçebiliyorsun sanırım...:kahkahi:
    keko,alfas bana sıfır araba aldı..imkanı yok o dediğinin..hem araba aldı hemde eskısıne gore lot sayımı arttırdı..orada da az mıktar bıraktım yıne..fena şirket değil (küçük bir şirket) ama bır gesan hıç değil..spekule edılebılır bır şirket alfas..değerlerı aşırı şişirılmeye müsait..gesan başka..yanı sana kekoağam demeye devam edeceğiz..bizde senın yancı,çaycı gıbı birşey oluruz artık..

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    keko,alfas bana sıfır araba aldı..imkanı yok o dediğinin..hem araba aldı hemde eskısıne gore lot sayımı arttırdı..orada da az mıktar bıraktım yıne..fena şirket değil (küçük bir şirket) ama bır gesan hıç değil..spekule edılebılır bır şirket alfas..değerlerı aşırı şişirılmeye müsait..gesan başka..yanı sana kekoağam demeye devam edeceğiz..bizde senın yancı,çaycı gıbı birşey oluruz artık..
    bence bir süre sen o koltukta otur...beğenmezsen o zaman ben gerekirse tekrar alırım...ben biraz kafamı dinleyeyim..biliyorsun son bir aydır fenerbahçeli olsun ömür olsun beni bayağı hırpaladılar... biraz dinlenmem lazım...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bence bir süre sen o koltukta otur...beğenmezsen o zaman ben gerekirse tekrar alırım...ben biraz kafamı dinleyeyim..biliyorsun son bir aydır fenerbahçeli olsun ömür olsun beni bayağı hırpaladılar... biraz dinlenmem lazım...
    evet kekocan o konuda haklısın..ama zafer ınananlarındır bılıyorsun,,inanmayanlar ınmeye mahkum,,neysekı ilk durakta attık aşağı kafa göz yarılmış gezıyorlardı ıkız kardeşler..

Sayfa 279/902 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •