Bu video yu izleyin dardanel müdürü şöyle diyor 2 milyon dolarlık ton balığı ile 15 milyon dolarlık üretim yapıyoruz diyor. Yani 7.5 kat anladınız siz onu😎
Bu video yu izleyin dardanel müdürü şöyle diyor 2 milyon dolarlık ton balığı ile 15 milyon dolarlık üretim yapıyoruz diyor. Yani 7.5 kat anladınız siz onu😎
Niye bilanço bir dursun diyoruz, bir sabredin bakalım diyoruz..
Bu da demektir ki 45 milyon euro luk uretim olacak gene 200-250 milyon Tl arasi satis demek..ne uzar ne kisaliriz..finansman gideri optimize olursa net kar yazar moral verebilir yilsonu gene de..iyi bayramlar..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bu sirket olcek buyutmek istiyorsa ya Kuzey Avrupa li ya da Uzak dogulu bir ortak almak zorunda bence..ytdegildir
Bu adam "370" mln ciro dedi..
(Akıllandık basamakları teker teker çıkıyoruz, önümüzü artık daha rahat görüyoruz demedi mi)..! Peki bu hedefi neye göre verdi ?
"34" mln'luk hammadde Ocak ayına kadar erirse bunun geri dönüş yansıması dardl'ye ne olur ?
Çünkü bunun içinde tedarikçisi olduğu sandvich ve dardenia da var..
Finansman gideri su an için ipotek karşılığı kullandığı kredi (13 mln €) ve son kullandığı (51mln var) ( 5 yıl )..
Bu durumda bile 2017 satış hedefi tutturulursa sermaye kadar kar yazması gerekir. (25/30) civarı finansman gider kalemi olsa..
Arkadaşlar "400" pd görmem gerekiyor ilk etapta. Bunun içinde sabırla Mart'ı beklemek gerekiyor.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
Iyi bayramlar..😊
Banvt de olay farkli..olayin icinde siyaset var, tekel olma yolunda ilerliyorlarmis..ytdegildir
Bir de şöyle bakalım..
Ana pazar değişikliği.
25/35 arası yıllık kar yazdığında.
2017 hedef'inde tutturulduğunu da düşünürsek,
P/D ne olur yada olmalı.
370 mln hasılat üzerinden ve sermaye kadar kar gelurse F/K ne olur yada olmalı.
Işte biz ya bunları satın alacağız yada satıp gideceğiz.
Ben satın alan taraftayım. YTD
Her koyun kendi bacağından asilir.
Yer İmleri