Yani salı günü ve sonrasında fiyatın yükselme ihtimali varmı, bilen arkadaşlar dan görüşlerini rica ederim
Yani salı günü ve sonrasında fiyatın yükselme ihtimali varmı, bilen arkadaşlar dan görüşlerini rica ederim
Anladığım kadarıyla.özbal
Yoluna.erciyas olarak.devam
Edecek..
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.kralkobra, birleşme olacak fakat daha önce 1.38 tl gibi bir rakam geçti çağrı fiyatı olarak, son kapanış rakamı 1.65 tl, şimdi bu fiyatamı inecek yoksa sermeyesi daha güçlü bir firma ile birleştiği için fiyat daha da yukarılarıda görebilir mi ? Konu hakkinda detaylı bilgisi olan arkadaşlar dan rica ederim.
O.fiyata ineceğini tahmin etmiyorum
Birleşmeden.sonra büyük.sermaye artışı
Bekliyorum.ne zaman olur. Onu
Şirketi.yönetenler.bilir. Ytd
Birleşmeden sonra bu kağıdı
Kolay kolay.alamazsınız.
Bu fiyatlar.kelepir. Ytd
Ky.kağıdı kelepirden almaz
Tavan serilerinden sonra almaya çalışır.en tepeden aldıktan sonrada kağıt.
Ya yatağa sarar yada düşer
Ondan sonra bağırmaya başlar.malesef buna bende
Dahilim.o yüzden.dipten alıp
Uzun bir süre beklemek
En iyisi.
Borsada kaybetmemek için
Malı.alırken kazanmak lazım
daha önceki sayfalarda birleşme için bugünlerde spk dan onay beklendiği yazıyordu. o yüzden spek bir an önce ufak ufak 2 tl nin üzerine atsa iyi olur diye düşünüyorum. bir de yüksek bedelsiz verirse çıkacağı seviyeleri tahmin edemiyorum ancak spek çok aç gözlü, tek başına kimseye kazandırmadan, gitmek için sabır testi yapıyor.
Anlaşılan bizi bayağı bekletecek fakat 3 leri görmeden kesinlikle beklemeye devam, isterse düşürsün. Şu an spek psikolojiye oynuyor 1.65 1.78 arası hemen hemen bayağı bu şekilde devam edecek gibi.aslında haberi duyan bu fiyatlardan atlayacak hisseye, ve sabırlı arkadaşlar mutlaka kazanacak diye düşünüyorum.
Yer İmleri