Sayfa 280/1019 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop XLV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Adım adım 60.000 e doğru.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Kıymetli büyüklerim BIST30 hisselerinde mevsimsel olarak bu dönemlerde iyi prim yapan hangi hisseler, sektörler var? Eskiden çimentocular nirvanaya götürürdü

3. Bozkurt dayu akşam pazarı ucuzluğu bekliyor musun bugün?
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

4. Vadeli tirt... Pztesi ve bugun aldigim hisse perf cok daha iyi viop yapmamak lazim bencede Sevki abi hakli.. .. ... Neyse sayimli sistemli poza devam.... Bazi hisslerde absurd sasirtici hatta oha ya falan denilebilecek harektler bekliyorum yilsonuna kadar....

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Kismet... olur olmaz bilemem etiketler bana kalsin klasikTA dalga sayimi akraba sonucta

yanlış anlamazsan bu graf yanlış çizmişiniz üsteki sarı çizgi bir önceki tepeden çekmeniz gerekir aynı zamanda şuanda kanal içinde
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yanlış anlamazsan bu graf yanlış çizmişiniz üsteki sarı çizgi bir önceki tepeden çekmeniz gerekir aynı zamanda şuanda kanal içinde
    kolay gelsin
    Yok yanlis anlamam rica ederim.. TA bakisiyla haklisiniz... grafik daha cok dalga analizi ile ilgili ve sari cizgiler dogru yerlerde yesil cizgi mesnetsiz yon ifade ediyor sadece

TA da da dedigin gibi sari cizgi bir onceki tepeye alinirsa yukselen kama formasyonu olmaz mi oda yanlis hatirlamiyorsam dususe isaret eder. Klasik TA ve dalga anlizi akraba degil o zman
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Bozkurt dayu akşam pazarı ucuzluğu bekliyor musun bugün?
    ucuzluk olmaz gibi duruyor ama dünkü tepede tepe olarak kalabilü, aslında bugün tam manasıyla iki arada bir derede kalırız diye düşünüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

8. güzel makina hareketleri var badem sporda
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 280/1019 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz