Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 281/1004 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Viop XXXV

1. spotta satış yerken viopta sağlam durmaya çalışıyor nerdeyse 45 kuruş marj oldu

2. Teknik gostergelerin her birisi ayri bir matematik hesaplamaya gore hareket ederler. Matematik hata yapmaz.
    Uzun vadede gostergeler hata yapmaz ama insanin omrunu alir.

Kisa vadede ise para sahipleri cogu zaman teknik gostergeleri bir kandirma araci olarak kullaniyorlar.

Aslinda gostergeler kisa vadede yine matematiksel gorevlerini dogru bicimde yapiyorlar….. Ama cogu zaman tecavuze ugruyorlar.

Asil is kisinin gostergeleri farkli okuma yontemindedir. Bu farkli okuma yontemini gelistirebilirsek gostergeler elbette isimize yarar.

3.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Teknik gostergelerin her birisi ayri bir matematik hesaplamaya gore hareket ederler. Matematik hata yapmaz.
    Uzun vadede gostergeler hata yapmaz ama insanin omrunu alir.

Kisa vadede ise para sahipleri cogu zaman teknik gostergeleri bir kandirma araci olarak kullaniyorlar.

Aslinda gostergeler kisa vadede yine matematiksel gorevlerini dogru bicimde yapiyorlar….. Ama cogu zaman tecavuze ugruyorlar.

Asil is kisinin gostergeleri farkli okuma yontemindedir. Bu farkli okuma yontemini gelistirebilirsek gostergeler elbette isimize yarar.
    Aynen öyle önemli olan nasıl kullandığın .
    mesala marangoz ölçüyü doğru almazsa elindeki malzemeyi yanlış keser .
    bu her iş geçerli , her işin bir tekniği vardır.
    doğru uygularsan kazanırsın bu net.

4. Acayip derecede argoritmik hareketler mevcut , endeks ağırlığı olan çoğu tahtalarda üst bolinger banta vurup geri geldiler
    bakalım neye karar verecekler .

bugünde şortçulara ekmek yok galiba....sıkışık yatay hafif aşağı nulu nulu bir gün bizi beklıor...beklediğim gibi biterse bugün pzartesi ÇOK FENA SATIŞ YERİZ....sebebini bilmıyorum....mohıcan olsa ellıot derdi...

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    bugünde şortçulara ekmek yok galiba....sıkışık yatay hafif aşağı nulu nulu bir gün bizi beklıor...beklediğim gibi biterse bugün pzartesi ÇOK FENA SATIŞ YERİZ....sebebini bilmıyorum....mohıcan olsa ellıot derdi...
    -5 isteriz

7. 5,64 ____ 9,56____2,47

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Yaw milleti korkutma...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 281/1004 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •